Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Directa tekee sen jälleen
25.05.2010
Aika tarkkaan vuosi sitten irtisanoin TAAS kerran kaikki mikä liittyy DIRECTA :aan ja kappas kappas, nyt olen taas sitten saanut olemattomalle yritykselle, jota ei siis enää edes ole hittejä directasta ja 500e laskun. Hermo lepää jälleen, kertaalleen viimevuonna puhelimessa asiakaspalvelun kanssa pääsimme selvyyteen siitä ETTEI minulla ole mitään sopimusta ja jo taas on keksitty pistää lasku, tosin nyt on jätetty yritys pois ja minä olen directassa henkilönä? Mitä V????!

Suomessa jahdataan wincapitaa, vaikka isommat huijarit, saavat laskuttaa yrittäjiä ihan mennen tullen ja uusia sopimukset ihan mielivaltaisesti ja rellestää ilman mitään sanktioita - jossain se loppuu se huumorintaju meikäläiselläkin.

DIRECTAlta viimeksi joku pojan kloppi selitti että juu että sopimus päättyy nyt 30.4.2009 ja ei tule enää mitään laskuja kun aika vittuuntuneena vuosi sitten olemattomista klikkauksista tuohtuneena soittelin ja tätä selkeästi huijaukseen perustuvaa liiketoimintaa hajoittavaa yritystä suomin erinäisin sanankääntein. JA NYT TAAS, uusinta otos laskusta. MITEN MONTA KERTAA PITÄÄ SANOA EI? MITEN MONTA KERTAA PITÄÄ SANOA ETTEI HALUA MITÄÄN TEILTÄ, koskapa yhtään asiakasta, yhtään kontaktia ette koskaan ole minulle tuoneet, kolmisen laskua kylläkin.. 

Jotta vitutuksen voisi tiivistää yhteen riviin niin..
"Directa lähestyn teitä nyt kolmannen kerran puhelimella, olen jo lähettänyt teille sähköpostilla, ja sanon EI EI EI"
(seuraavaksi lähestyn ihan jollain muulla..)
0 kommenttia

Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®