Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Kypsää kilpailua-ko?
21.09.2009
Kuulin tuossa miten Lady-Linen edustaja dissasi firmaamme surutta liikkuva lauantai tapahtumassa :D se on hienoa et suhtaudutaan kilpailuun varsin kypsästi.. :D Vanhanajan jumpat jne. se on hienoa että puhdasta Les M. konseptituotetta myyvällä firmalla ei olisi tarvetta moiseen. Mutta kertoo myös aika paljon siitä miten he suhtautuvat meihin yrityksenä.
4 kommenttia

Juu jos se oli se nuori nainen siinä kahviossa, niin sen kuuli moni muukin.. =)
Kommentoija: Jeps. | 21.09.2009 17.44
Harmillista kuulla tuollaista..
Kommentoija: Anzzi | 22.09.2009 9.46
Yritykset ovat erilaisia ja tarjoavat erilaisia palveluita; profiloituvat vähän eri asiakkaisiin. Kilpailijan dissaaminen tahtoo olla valitettavasti paha tapa; kertonee enemmän dissaajasta ja ilmapiiristä kyseisessä yrityksessä. Liikunnan perusidea on monella nykyään hukkunut kaikkkien (uskontoon verrattavien) ismien joukossa.
Oompa itte kuullut kun Pilates fanaatikko (nainen) selvitti 400 maastavetäjälle, että MAVE kannattaa lopettaa ja Pilateksella saa vieläkin vahvemmat selkälihakset ja oli ihan tosissaan....
Suuttui veilä kun kysäisin että voisko oikeesti näyttää Pilates tyypin joka vetää yli 400...
Kommentoija: Punttijami | 28.09.2009 10.06
Mm-m, toivottavasti se tosissaan kertoo enemmän toisen osapuolen meiningeistä. Ehkä raukkamaisinta ikinä käyttäytyä tollalailla julkisessa liikuntatapahtumassa.
Kommentoija: Panu | 07.10.2009 9.38
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®