Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
huh - elämisen sietämätön keveys
24.02.2007
Salivaa'an lukema 133.4 kg ei paljon kyllä hymyilyttänyt, huonon kunnon lisäksi minulle on siunaantunut nytten sellainen elintaso  (ihan kun  entisessä ei olisi ollut kestämistä)-  että saan tehdä jonkun aikaa töitä että saan sen pois ja pääsen taas jonkunlaiseen ihmisen mittoihin. Puhalluttaapa pelkkä ajatuskin jo, mutta ei voi mitään - loppujen lopuksi kaveri joka homman ratkaisee on peilissä. Eikä siitä pääse kyllä muita syyttelemään (mitäs oon laiska paska). Mutta tästä se taas lähtee - tuttu ja turvallinen itseruoskinta - näillä eväillä mennään ja katotaan sitten kesällä mitkä oli homman viivan alle jääneet tulokset :) 

Penkin pitää ainakin luistaa - sen olen itselleni luvannut.. Ainut positiivinen asia on se että olen saanut salikaverini uskomattomaan draiviin ja kehitystä tulee kokoajan, oikeasti olen aika ylpeä Heikin tuloksista ja siitä miten mies kehittyy - voisin nakata muutaman treenikuvan Heikinkin treeneistä saitille. Ja se että tuo nainen joka elämääni jakaa teki viime treeneissä entisellä penkkimaksimillaan (parin kuukauden sisällä..) 10 x 2:sta, nämä kaksi asiaa pistää taas uskomaan nousujohteiseen harjoitteluun ja ainakin antaa uskoa siihen - jos en ihan itse aina oikein teekkään - osaan ainakin neuvoa muita tekemään. Okei laiha lohtu tietenkin mutta  tyhjääkin parempi :)

Edellinen aktiivisalikaveri Jani sai juurikin elämänsulostuttajansa kanssa jälkikasvua, on ollut vähän aikaa rautakuvioista poissa. Toivon Janin palaavan messiin, luulen et saatas pienellä porukalla homma rullaaamaan kyllä entistä paremmin ja tuloksiakin syntyisi. Tosin kyllähän sen ymmärtää että yöuni voi olla vähän kortilla ja palautumisen kanssa voi Janilla olla niin ja näin.. mutta itsekkäästi toivon että herra lähtee taas remmiin.. 
2 kommenttia

Halut on kovat, aika on kortilla....mut kyllä mie sinne taas lähitulevaisuudessa kömmin :)
Kommentoija: Jani | 04.03.2007 20.26
"Ja se että tuo nainen joka elämääni jakaa teki viime treeneissä entisellä penkkimaksimillaan (parin kuukauden sisällä..) 10 x 2:sta, nämä kaksi asiaa pistää taas uskomaan nousujohteiseen harjoitteluun ja ainakin antaa uskoa siihen - jos en ihan itse aina oikein teekkään - osaan ainakin neuvoa muita tekemään. Okei laiha lohtu tietenkin mutta tyhjääkin parempi :)"

Eipä todellakaan ole laiha lohtu meille joita osaat neuvoa! :)
Kommentoija: Pyry | 05.07.2007 14.48
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®