Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Ajatuksia sisseistä ja markkinoinnista
19.06.2009
Olen tänään lukenut Parantaisen sissimarkkinointi blogia jokseenkin mielenkiinnolla, törmännyt eläviin esimerkkeihin siitä miten Parantainen markkinoi omaa minäänsä ja siinä sivussa yritystä joka on taustalla Ediste Oy:tä mielenkiintoisia ovat miehen hunajapurkit ja informaatio minkä taustalla markkinavoivat pyörittävät rattaita iloisesti.. tilasin hänen kirjan mies joka jaksaa puristaa omaa energiaansa noin voimakkaasti blogiinsa ja hienoon Sissimarkkinoijan pikaoppaaseen ei voi olla mitenkään paha tai ilkeä, hänen ideologiaan näyttää olevan saa varastaa kuten hänen aikaisempi bloginsakkin julisti.

No hei - Juhannus tuli.. aamulla Torpalle katsomassa että se oli edelleen paikallaan ja sitten törmäsin Savonlinnan legendaarisiin isoihin miehiin, hillittyyn voimailijaan Naukkarisen Samiin mielenkiintoinen ja mukava persoona kaiken kaikkiaan..  Kuulin että myös toinen iso mies Jukka Vihavainen olisi kaupungissa - mutta nyt oli tilanne se että oli kiireellä käytävä mökillä enkä kerennyt nähdä Jukkaa, vaikka olisi ollut mukava vaihtaa pari ajatusta tulevasta projektistani. Projektista joka kohta kestää jo päivänvaloa ja tuleekin ehket julkistumaan hyvinkin nopeasti.

Noniin eipä projektihommista enempää.. käytiin mökillä ja tein perinteisen kapakkakierroksen, joka on vähintään kerran vuodessa tehtävä - kaksi paikallista kuppilaa noidankattila ja myllynkartano.. molemmissa yksi ravintola-annos kaikilla mausteilla ja sitten tienpäälle ja kuskille osoitteeksi jääkiekkoradankuja ja lisää keitto ja kierrosta koneeseen. Savonranta on todella idyllinen paikka viettää juhannusta - mökki ei vaan juuri ole nyt tässä kelissä ja fiiliksissä se paras paikka paeta todellisuutta mielummin vaikka nauttisi kupillisen tai kaksi hyvässä seurassa ja jutellen niitä näitä kun sulloutuisi sukulaisten kanssa pakko-lomailemaan mökkiin ja katsomaan mitä ohjelmatarjontaa digiboksi tulisi suoltamaan perjantain kunniaksi..

Ilta on edessä ja pullollinen kylmää Thatchers Katy ompuista tehtyä somersetti siideriä houkuttelevan huurteisena edessä.. kylläpä on rappiollinen olotila - mutta eiköhän tämä kohta muutu ja vaihdu tämä rappio-asetelma.. Sillä kunto on kohtuu huono ja tästä on suunta vain ylöspäin.. Päätin että maanantaina menen aamusalille ja aloitan Savonlinnassa sen uuden elämän ja sykkeen jälleen, mikä pitää minut liikkeellä ja mistä saan päivittäisen energiani.
0 kommenttia

Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®