Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Savonlinnassa
10.06.2009
Savonlinnaan on siis saavuttu jälleen ja tuntuu tutulle maaperä jalkojen alla - Kuopion reissusta jäi hieman ristiriitainen fiilis. Kaupunki on todella mukava, ihmiset ystävällisiä.. no ainakin suurin osa. Sali porukka mahtavaa niin Gym99:llä kuin Fressilläkin. Paras kaverini Saara J. jäi sinne, ikävä tulee.. (kenen kanssa mä nyt voin aamuisin väitellä?) vaikkei tässä pitkä matka olekkaan.

Monenlaista asiaa tuli nähtyä ja tehtyä tässä vuoden aikana kalakukon luvatuila seuduilla, yleisesti mukava paikka - harmikseni vaan tuli todettua, että Kuopiossa moni lupaa paljon ja pitää todella vähän lupauksiaan. Siellä helposti ostetaan ja unohdetaan maksaa, kutsutaan porukka talkoisiin ja luvataan saunaillasta lähtien isosti kaikkea ja sitten kun talkoot on ohi - hävitään maan nielemänä ja unohdetaan autuaasti kaikki lupaukset.. Sellaista tässä on tullut pantua merkille.. mutta kaipa se kuuluu tavallaan kuopiolaiseen mentaliteettiin ja unohtuuhan kaikilta joskus asioita.. mutta sen sanon että älä koskaan lainaa kuopiolaiselle rahaa tai myy luotolla - se on isosti virhe.

Mutta paljon oli tässä opettavaista tässä reissussa - kyllä luulen että sain omaa kokemuskokoelmaa kasvatettua yhdellä jos toisella positiivisella ja negatiivisella opetuksella, jotka takuulla pysyvät humettikopassa varmassa muistiin poltettuna viimoisen päälle lopun elämän. Sen sanon että kuopion reissulla tutustuin moneen todella paljon silmiä avaavaan persoonaan Asekauppiaasta, autokauppiaan ja tuunaajan kautta vakuutus-expertteihin ja kuvausstudion perukoilla asuviin pörröpäisiin taiteilija sieluihin, yritysjohtajiin ja hyvänolon piällysmiehiin - heitä tulee ikävä. Mieletön porukka kiitos koko kuusysin poppoo - olette mielettömiä!

Kiitos muutama mahtava business tuttavuus joihin tässä reilun vuoden sisällä tutustuin..
Kiitos Canonin Sari V - olet mahtava persoona,
Kiitos DataGroup Eric V - mennään vielä terassille,
Kiitos DNA Tarvainen - edelleen olen asiakkaana :D
Kiitos Sampo-Pankki Virpi - olette loistava!
Kiitos osittain jo etukäteen Maria K Kiinteistömaailmasta..
Kiitos Anssi Gym99
Kiitos Kalle Fressi
Kiitos monet, monet muutkin.. monta hyvää tyyppiä jää nyt vähän etäs, mutta jos täälläpäin pyöritte niin terveluoa...

Ja erittäin paljon kiitän kaikkia mahtavia työkavereita mitä oli ilon tuntea kuluneen vuoden aikana..

-Juha-

pps. ja jos jollekkin tuli nyt mieleen että voisi maksaa kenties vanhoja velkoja niin olkaa toki ystävällisiä
ja pistäkää tulemaan oman tuntonne mukaan Sampo-Pankin tilille 857007-10084487 - luonto toki kiittää luonnon ystävää..
12 kommenttia

Iävää jos sinulla jäi noin huono kuva kuopiolaisista, mielestäni nyt ehkä vähän yleistät ihmisiä liikaa. Toki en voi yleisesti puhua kuin itseni puolest, mutta tapanani on ollut aina pitää sen minkä lupaan, onneksi myös ystäväpiirini koostuu näistä (kuopiolaisista) ihmisistä.

Mitä tuohon rahan lainaamiseen taas tulee, ihmisiin jotka eivät maksa velkojaan törmää kaikkialla, enkä todellakaan usko että se on täällä sen yleisempää. Kohdallesi on vain sattunut ne epärehelliset persoonat. Toivottavasti nuo sinulle velkaa jääneet hoitavat velkansa.

Sinuun oli mukava tutustua ja tervehditään iloisesti kun tavataan. Kaikkea hyvää sinulle elämäsi jatkossa.

PS: Muutto talkoisiinkin olisin tullut, jos vähän aikaisemmin olisit ilmoittanut.
Kommentoija: Varaston duunari ;) | 11.06.2009 0.43
Voihan se olla että kärjistän ja yleistän.. mut logistiikka duunareitten kanssa oli perkeleen mukavaa ja siellä oli loistavaa porukkaa!!!
Kommentoija: Juha | 11.06.2009 0.49
Niinpä, ainahan on maksettava eikös juu. Yleensä KPOssa asiallista ihmiskuntaa ( nekkii kait jonkii luojan luomoo) mutta kestettävähän kaikkia on vaikka olisi Debetit ja Krediti sekaisin.

Tuttavalla oli aikoinaan samoja ongelmia, liian hyvä ollakseen tältä planeetalta. Avulias ja vieraanvarainen kuin Aabraham...antoi joka oman parivuoteensa vieraan käyttöön, tosin ei muita etuja....Nukkui itse vaimonsa kanssa sohvalla. Todellista ns. hospitalityä.

Sattui auttelemaan sellaista instanssia että kerran ja sai siitä vieraan varaisuudesta myöskin vastapalveluksen.

Joku puhui jostain "respectistä" ja niistä näistä...sanahelinää...

Muuan toveri sitten meni lupailemaan juuri sitä sun tätä ja kuut sekä tähdet taivaalta kun teet sitä ja tätä, no autettiin ystävää mäessä sekä vastamäessä.


Kaverilta sitten elämä heilahteli siihen malliin ja tuli ongelmia itselle, apu olisi ollut tarpeen mutta ei ollut olkapäätä ja korvaa vapaana.

Tyhjän saa pyytämättäkin, taikka miten se savossa muotoillaan.

Kaverin mieliala oli jo niin maassa ja mies hakoteillä jotta ei tiennyt mikä riivaa...tuli taas reissullansa muuan matkamies...tutulle yökylään ja maailmaa parantamaan...ihmetteli mikä nyt.

Ujompi totesi kute todetaan usein ( liian usein) että eihän tässä mitään, muuten vaan ....

No nyt sai parivuoteen lainaaja vastavuoroisesti sitä vieraanvaraisuutta ja tukea tilanteeseensa.

On kysellyt kuulemma viime aikoina että missäs se minun silloinen hyvä kaveri on kun ei ole kuulunut eikä näkynyt?? Ja muutama muukin on alkanut osoittaa kunnioitusta alkaa tarjoutua avuliaaksi .....mutta ovat vaan viime aikoina olle hieman huono liikkeisiä, mistä lie johtuu.

Suihkussa on liukasta ja pimeessä ei näe mihin törmää.

No oli kunnia tavata laisesi avarasydäminen henkilö. Kiitos kuuluu puolelleni ( ja nyt voimme jo sanoa että PUOLELLEMME)

Ehkä se hetken ottaa kun asiat alkavat järjestymään...

Kaikkea parasta ja pikaisiin tapaamisiin.

B.B SpRt


Kommentoija: Bigger Budies SUPPORT | 11.06.2009 1.08
Vittu ku ku pittää sinne pois sinun lähtee. Kuka nyt AdHdtä auttaa? Ku pää ei tiijä mitä käet saatikka sitte jalat tekee ja kaikki vielä eri aikaan. Ei oo tervettä...
No ei pie pitää salilla tangoissa lukkoja et saa vieriettyä rinnanpäälle ja tiputettua painoja vähitellen laittialle.

Vertaistukiryhmä toiminta hiipuu. Elä lähe.
Kommentoija: AD-HD | 11.06.2009 1.21
Saatana savolaiset!!!
Toivon että tulis pakkanen ja tappas kaikki pummit.

Jäätys vielä räkä kiinni maahan nokasta niin vois polkasta sen naamasta läpi ja potkii korvat turpeeseen jotta siilit sais aamulla vetää korvaan..


Siis NIIN TÄYNNÄ noita joo joo luusereita...Money talks, bulllllllShit walks.

Ja kaikille betoni ullsteri ja sataman pohjaan saatana.
Etekö jo oo ottanu neuvoista vaaria Häh...eikö ne lenkkeilijät ja koiran kusettajat oo nii kalloja löydelleet.

Häh täh..

Toivottavasti S-linassa on sellasia jotka PITÄÄ MINKÄ LUPAA.
Kommentoija: Vitun velkaset | 11.06.2009 1.26
Fiksun tuntuinen kaveri tämä Vitun velkainen(paha muuten jos siitäkin on velkaa) kommentoija, taitaa olla sitä kuuluisaa parasta A-RYHMÄÄ.

Suosittelisin vilkaisua peiliin ja sen jälkeen vapaaehtoista hoitoon hakeutumista, täältä meillä on sinunlaisillesi tuo Julkula, siellä järjestetään sinulle mukava pehmoinen huone. SIELLÄ MYÖS PITÄVÄT MINKÄ LUPAAVAT:
Kommentoija: JEP JEP | 11.06.2009 1.40
Näköjään on kaveri antanut pikavippiä jollekkin ja jäänyt saamapuolelle. No meitä on joka lähtöön. Ei kaikki täällä ole samanlaisia, kaitten.

Voisi hieman rauhoittua ja lopettaa meuhkaamisen. Vahinkoja sattuu.
Kommentoija: Murtoluku | 11.06.2009 8.18
Anna hyvän kiertää -idea pysähtyy auttamatta niihin ihmisiin, jotka eivät muista laittaa eteenpäin saamaansa hyvää.

Ja etenkin kun rahasta puhutaan, niin sitä tuskin on liikaa kenelläkään tavan tallaajalla tässä maassa, niin minusta on enemmän kuin oikeus ja kohtuus vaatia omiaan pois ja julkisesti, jos ei muuten tajua asianosaiset. Kaveri on kuitenkin antanut itsensä ja enemmänkin pyyteettä muitten hyväksi olematta mikään jeesustelija - aina löytyy auttava käsi ja kuuleva korva ja sitten saa tällaista vastapalvelukseksi. Kiittämättömyys maailman palkka.
Kommentoija: Marvin | 11.06.2009 10.09
Kiitos Juhalle treeniseurasta ja muustakin henkisestä avusta!!:) Mahdollisuuksien mukaan voin jeesata projektissasi tulevaisuudessa!
Kommentoija: Anzzi | 11.06.2009 13.59
Anzzi kiitos kuluneesta vuodesta.. kyllä sun vinkeille ja ideoille aina on tilaa..
Kommentoija: Juha Parkkinen | 12.06.2009 2.58
Kiitokset Juhalle hyvästä treeniseurasta ja muutenkin. Harmi että semmoisia ihmisiä sattui kohdalle. Omapahan on heidän menetyksensä. Toivottavasti treeni ja muut projektit jatkuvat ja saavat entistä enemmän nostetta taakseen.
Kommentoija: punttijami | 12.06.2009 22.36
Heh, samat fiilikset mullakin jäi vähän. Kovat on puheet ja lupaukset, mutta katetta ei aina sanoilla ollut. Mut jos mä jäin sulle velkoja, laita mailia tai viestiä facessa niiin hoidetaan maksut kuntoon :-) Tuuhan käymään jos erehdyt joskus tänne tulppaanimaahan.
Kommentoija: Jani | 20.06.2009 13.46
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®