Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
ei saa unohtaa kiitosta kuluneesta..
30.12.2006
Pari kiitoksen sanaa kuluneesta vuodesta - Iso kiitos treenikaverilleni Jani Kososelle. Iso kiitos ja iso käsi myös pariskunta Turtiaiselle, joka jaksaa kuunnella jorinoitani ja päästää treenaamaankin (ehkä jatkossakin) Juvan salille - juvan kovinten kollien kanssa :)

Kiitos kaikille jotka ovat jaksaneet tutkia webbi saittiani ja kiitos myös parhaalle ystävälleni Saaralle, sekä Qred:ille yleensäkkin että sivustoni ovat edes olemassa..

Kiitos kaikille FPO:n jäsenille, ootte oikeesti vaan perkeleen mukavaa sakkia - kokoon, historiaan ja aviosäätyyn tahi sukupuoleen katsomatta! Tsemiä ja kovia treenejä teille seuraavallekkin vuodelle..

Kiitos Gdanelle ja RRkallelle ja oikeastaan koko pakkotoisto.com:in porukalle - teidän kanssa on niin mukava ryyp.. kiistellä foorumeilla.. Ja kiitos Mölliskö kutsusta ensivuoden oulu miittiin sinne kylmään pohojoiseen..
Ja tsemiä nuorelle voimanostajalle Mikolle joka kohta astuu Oolusta sinne armeijan harmauteen - koetahan syödä ettet pääse ihan kokonaan kuihtummaan..

Kiitos herra Juha Nykänen - Leikkasit käteni todella hyvin ja toipuminen tuntuu näin asianomaisesta todellakin olevan vauhdilla käynnissä. Kiitos myös todella hyvästä hoidosta ISSHP:n henkilökunnalle teho-osaston neideistä aina kirran kautta keuhkolle - olette loistavia!
1 kommentti

Ja kiitos Mölliskö kutsusta ensivuoden oulu miittiin sinne kylmään pohojoiseen..

Moro moro hartia!!!! ;DD
Kommentoija: Mölliskö | 19.02.2007 12.28
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®