Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Nyt sitä taas saa
30.04.2009

Päätimpä sitten Wapun kunniaksi avata sanaisen arkkuni ja tulla osoittamaan mieltä internertin ihmeelliseen maailmaan.. Amatööri-juhlia ei tueta.. ja sitten varsinaiseen asiaan..

Savonlinnassa Pyhän Olavin Päivän aikaan tullaa näkemään uskomattoman kovaa laatuvoimailua torilla ulkoilmassa.

Samoin kohtapuoleen tullaan näkemään uskomattoman kovia miehiä itä-suomen yössä.. Oravissa taasen tapahtuu - kun SAC järjestää taas kisoja pitkin poikin erämaitamme ja Lasse-Pekka Mikkonen tulee taas näyttämään että noin 110 kiloinen motoristi ja kova kierroskone korvaa mielettömien jättihärkien dieselin helposti ja sillä tehdään kovaa tulosta - kuulemma Illikainen osallistuu leikkiin mukaan ja tämä ei koskaan ole ollut koko perheen katseltavaa, kyseessähän on kuitenkin Suomen ehkä kovimpia luita ja herrat tulevat haastamaan muita ja toisiaan ensikesänä todella räväkästi, tästä lisää myöhemmin.

Palataan kohta paistille - lähden boottaamaan serveriä..

...noniin...  nyt on postipalvelin taas tulilla ja neljä ihanaa gigaa on muistina pikkuisella, että on kivuttomampi siirrellä roskaposti kuormia talikolla tunkiolle.. Näin se homma taas etenee ja kusti polkee..

Savonlinnan tuleva kesä on voimailu ja kuntosalipuolella mielenkiintoinen, sillä takuulla tulee tuulet pyyhkimään suuntaan jos toiseenkin ja monta asiaa tapahtuu.. vaikka uusi liikuntahalli jäikin rahoitusongelmiensa vuoksi jäihin vielä hetkeksi..

0 kommenttia

Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®