Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Sawo Boxing 06.02.2009
03.02.2009
Niin oli päätetty että oli matsin aika Marko Korhonen kohtaa tulevana perjantaina Jami Malisen kehässä keskellä kuopion sykettä - luultavasti Jamin viimeinen ottelu, mitä voi virallisesti pääsee enää katsomaan. Jamin ura on ollut pitkä ja monivaiheinen, hän on kiertänyt palloa lyömässä nenään vastustajia pitkin maita ja mantuja ja nyt on päättänyt että tämä lujaa lyövä Korhonen on viimeinen virallinen päänahka mitä lähdetään hakemaan.  Marko on suhteellisen kova nousukas nyrkkeily puolella, kumma kyllä kuusi viimeistä jo sovittua matsia on käyty ennen kongin kuminaa kun vastustajat ovat tajunneet liueta paikalta tai olla nousematta kehään. Niin pahasta niittäjästä on nyt kyse, joten kyyti on kylmää ja poskipäitä ei silitellä illan matsissa.

Lippuja on kovin niukalti ollut saatavilla ja niitä voi tiedustella saara.jarvela (a) paineteho.fi osoitteesta. Lipun hinta on 50e sisältää ruokaa ja kolme drinkki lippua, liput tilataan esim Saaran kautta - joten allekirjoittanut ainakin päätyy selkeästi penkkiin istumaan, popkornilla tai ilman - katsomaan kuinka lyödään vierasta sikaa. Tilasta johtuen varmaan noin 300 ensimmäistä saa lipun ja loput joutuvat nuoleskelemään näppejään. Laitan varmasti saitille joitain pätkiä illasta - kävin kuvaamassa poikien sparraus matsia ja siitä pistän kanssa muutaman sekunnin klippiä jossain vaiheessa.
1 kommentti

Does this mean that you can get the unlimited data plan at any time if you puarhcsed your 3G iPad before the 7th? Wondering since not a contract and a month by month purchase? Let me know b/c I got mine first day it was available, but have not yet paid for a data plan since have not needed it .
Kommentoija: am | 13.10.2015 4.40
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®