Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Kisoja kisoja
14.12.2008

Nyt on taas oteltu ympäri Suomea, harmi vaan että samaan aikaan. FPO SM penkki ja Veto Juvalla ja IPA hyväksytty voimanosto ja penkkikisa Helsingissä. Joskus vaan tekee mieli kysyä että voimanosto minne olet menossa - kun joka suuntaan pitäisi olla repeämässä ja samaan aikaan..

tulokset JUVA
tulokset HELSINKI

Molempia kisoja näytti yhdistävän se että mukana oli Venäläisiä ja Eestiläisiä voimailuveljiä ja siskoja, mikä on mielestäni todella hyvä asia, lajiin tuo omat valopilkkunsa myös ennätykset mitä syntyi - esim Eestiläinen nuorimies teki vedossa aivan hirmuista jälkeä Juvalla ja sitten Suomen kovimpiin lukeutuva Murtomäki pisti yhteistuloksessa lukemiksi komeat 1180kg  Helsingissä - jättäen vielä reilusti varoja, tiedän että miehen kyykkyyn saa tarvittaessa pelivaraa ja penkki oli jääny aivan viimeistä loppuojennusta vaille  - että reippaasti yli 1200 tuloksia on odotettavissa - löysä 50-60kg yhteistulos lisä ei varmasti olisi Janille hirvittävän työn takana.
Juvan kisoissa oli hyvä meininki ja Helsingissä samoin - toivottavasti tälläinen päälekkäisyys ei tule tavaksi - kun ihmisen olemassa olo rajoittuu yleensä vain yhteenpaikkaan ja lajiharrastajia suomessa on vähän ja meitä jotka teemme työtä lajin kehittymiseksi eteenpäin ja pyrimme helpottamaan kisojen kulkua, meitä on vielä vähemmän.

Tulostapalvelun Helsinkiin tuotti Sankalan Heikki ja Juvalle Järvelän Saara - molemmille heille iso kiitos. Itse sain kuumeisena vapista kisapaikalla ja yrittää olla sekaantumatta mihinkään ja myös olla puhumatta ylimääräisiä - puhekiellon takia..

Näin sitä joskus katotaan tapahtumia sivusta kääpiöpinseri MAX:in tavoin..

 

1 kommentti

Koiran pyllyssä näkkyy jeesus! :o
Kommentoija: Märskären | 14.12.2008 23.37
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®