Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Oikeus on voittanut..
01.12.2008
Suomi on maa jossa kuvalla voidaan saada huumetuomio.

Suomi on maa jossa poliisi pystyy tekemään kuvasta koostumusanalyysin
Vaikka joku aika sitten eräs karkki kielellä otettu kuva oli poliisin mielestä "selkeä tapaus".
(poliisin analysointi kun ei erotanut vielä pari vuotta sitten menthoolia essoista..)
 
Miten oikeasti joku kuva voi olla todiste.. no mut suomessa vaan kuvakaan ei valehtele ja poliisit on rehellisiä..
vähän tulee mieleen uutisointi jossa kerrottiin erän puukottajan kiinni saamisesta - miten poliisi oli ottanut miehen kiinni erään ravintolan läheisyydestä - vaikka poliisi oli mennyt väärään ravintolaan ja suunnilleen kädestäpitäen johdatettu oikealle ovelle, portsarin toimesta ja missä toisen ravintolan portsarit olivat raudoittaneet puukottajan.. no poliisihan tiedotti asian tuttuun tapaan värittäen pikkuisen sisäasiainministeriön ohjeistuksen mukaan pikkuisen valkoista peittokynää käyttäen..

Mitenhän olisi jos kuvassa olisi ollut vaikka leipova Linden.. ainiin mitä leipova - no taikakakkuja tietenkin.. kuva on fiktiivinen, eikä toivottavasti aiheuta kuin hieman omantunnon tuskia niille oikeusistuimille joiden mielestä kuva on tämän tyyppisissä rikoksissa riittävä todiste - missä menee oikeasti oikeuden sokean pisteen reunat? Sillä epäilen että vaikka Lindenillä olisi oikeasti tomusokeria nenässä hän tuskin saisi 10 päiväsakkoa kuvan takia..Ja niille jotka eivät ymmärtäneet - kysymys ei ole siitä käyttikö, vai eikö käyttänyt - eiköhän tuo ole aika yleistä
joukkue-urheilija piireissä, niin siis erinäisten piristeiden käyttö esim. nuuskan. Niin miksi ei välillä tomusokeriakin.. Mutta että Suomen nimeä kantava "oikeusvaltio" tekee päätelmiä valokuvista se hirvittää. No onhan meille tullut jo oma "valvo-internetissä-naapuriasi-ja-pidätytä-koulu-ampumis-epäilyn-takia-tai-huvikseen-laki". Pelottaa tämä Suomen suuntaus yksilön oikeusturvan myymisestä Jenkkiläiseen tapaan.

Lex - Quo Vadis.
1 kommentti

toi on niiin hyvä xD älytöntä pelleilyä koko "tomusokeri" juttu =) toi voi olla mitä vaan karan nekussa..
Kommentoija: jajii | 02.12.2008 15.09
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®