Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
FRA
12.11.2008

Ruotsalainen muka kansalaisten oikeuksien puolesta toisia vakoileva ja täysin moraaliton FRA ("Ruotsin sotilastiedustelu") on sitten oikeasti saanu pysyvän jalansijan meidän suomalaistenkin jokapäiväisessä elämässä - Ruotsalaisten sairas mielikuvitus on antanut mahdollisuudet tänäpäivänä ruotsin tiedustelulle lukea sinunkin postisi jos se sattuu menemään minkä tahansa ruotsalaisen operaattorin verkossa matkallaan - nyt pitäisi alkaa operaattorin vaihtoon sen mukaan miten on suhteita maailmalle ja miten runkoyhteydet reitittyy.. Kun Tiistaina Ruotsin Radio yllätti uutisellaan, jossa tylysti ilmoitettiin että FRA-laki astuu voimaan vuoden 2009 alussa JA AIVAN TÄYSIN ILMAN YKSITYISYYDENSUOJAA koskevia lisäyksiä (seuraavaksi varmaan perustavat leirejä joihin väärin ajatttelevat netti-käyttäjät kerätään poltettavaksi..)!

ASIAN YKSINKERTAISTAMISEKSI - Jos mailaat esim postia jenkkeihin tai oikeastaan mihin tahansa euroopan maahan tai lähinnä mihinkä tahansa ei suomalaiselle postipalvelimelle niin todennäköisesti ruotsalaiset lukevat sen matkalta.. Ihan sama vaikka postitat naapurille GMailiin tai JihadPostiin, ihan sama oletko soneran asiakas vai kenties Eunetin:in tai funetin kautta jos reittyy ulkomaan liikenteesi niin jo on FRA välillä imemässä sinunkin yksityisasiasi talteen ja sisäiseen levitykseen koneellisesti ja käsin analysoitavaksi.

Ja todellakin mailman eniten sotia käynyt ruotsin puollustusministeriö ilmoitti vaaleanpunaisissa nahkahousuissa ja huulipunan tuhrimiensa viiksien takaa että Yksityisyydensuoja lisäysten ja korjausten aika tulee sitten joskus (== ei koskaan).
Niin turha kuin ruotsin puollustusministeriö onkaan, yrittävät leipoa kokoon uskottavaa lausuntoa, jonka sisältö oli siis suomeksi "Me katsellaan ja kuunnellaan, eikä meille voi kukaan mitään". Minusta on outoa ettei ruotsalaiset ihmiset itse ymmärrä älähtää isommin, ei edes yrittäjät, vaikka varmasti ymmärtävät että - kun yrityssalaisuuksia ja yritysten välistä viestintääkin selkeästi vakoilevat ja kaikki todellinen yritysliikenne on pakko salata ruotsin sairaiden poliitikkojen takia - Ruotsi on tämänpäivän teollisuusvakoilun ja urkinnan pohjoismainen maallistuma.

Oikeasti yritysmailmassa on viimeistään nyt otettava käyttöön yhteistyökumppaneiden kanssa joko puhtaasti salattu liikenne, tai sitten palattava menneisyyteen ja faxeihin tai kirjekyyhkyihin - jotka nykytilanteessa ovat tietoturvallisempia vaihtoehtoja edellisistä..  Sillä sehän paljastui jo että kirjesalaisuuden sielu on ruotsalaisille vain pelkkää kauppatavaraa, surutta he myyvät informaatiotaan pitkin maailmaa, eniten tarjoavalle - sukulais sielulle..

NYT OLISI SUOMELLE RAHAN ANSAINTA HOMMIA!
Nyt vaan myytäisiin kryptattu eheä putki ruotsin ohi muutamaan tärkeään maahan ja uudelleen reititettäisiin liikenne putken jälkeen niin että likainen naapurimme tulisi kierrettyä kaukaa, suomen omalle yritysmaailmalle ja sitten venäläisille - joista varmasti on rahoittamaan hanke. Ajettaisiin kryptattuna liikenne tai upotettaisiin suoraan alaspäin menemään uusi kuitu saksan poijlle tai tanskaan ja myytäisiin kiertotietä hyvään hintaan. Hyvä tietää tietoa mm. ruotsin armeijasta on se että niillä on oikeus ilman oman hallituksen päätöstä aloittaa salakuuntelu - vaikkei lakiehdotusta oltu vielä käsitelty kuten esim Max Andersson kertoo omassa blogissaan.

http://mp.se/templates/Mct_78.aspx?avdnr=13720&number=151440

 

Tässä kuva arkistosta jonka dollarin merkit kauluksessa tuovat selkeän kuvan tiedustelun tärkeimmästä päämäärästä tuottaa käyttörahaa pojille illan korttipelejä varten.

2 kommenttia

Heija naapuri! :D
Kommentoija: Märskä | 13.11.2008 17.21
, recent puhcbask from local retailers such as Target (who are now refusing to sell the product due to showrooming tactics at Amazon) may turn the tide. In about five years, you may well have a Coke & Pepsi market for e-readers.
Kommentoija: Piya | 13.10.2015 5.04
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®