Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Viikonloppuvoimailua Lahdesta Juvalle
05.10.2008
Noniin expo matka alkaa olla selkesti takanapäin ja tässä istun kotona työkoneella - katselen Kari Hyvösen ottamia kuvia Expon Bull's Benchistä ja Deadliftistä. Kisat olivat mielestäni onnistuneet kokonaisuudessaan ja oli miellyttävä huomata miten laajalti yleisö tuli katsomaan ja ihmettelemään karuja tatuoituja ja hiessä kuumien kannujen kirkkaassa paisteessa lavalla voimiaan esittelevia karuja äijiä. Koko kilpailija kaarti vetää samaa köyttä kukaan ei kyräile tai jeesustele - lämmittelytiloissa vallitsee sopu ja lämmittelevät seuraavan sarjan nostajat  katselevat välillä televisiota, toisten nostoja ja mahdollista sarjan päättymistä.. Kaikki tietävät toisensa jollain kutsumanimellä ja kilpatoverit auttavat toisiaan varusteiden laitossa. Hienoinen liian yrittämisen ja turhan kovien aloitusten särö rikkoo ehyttä pintaa - kaikki haluavat olla pisteissä kovimpia - eli mennä isoon rautaan.

Kuvia löytyy http://www.murkula.com/media/2008_10_04/ ja videoita tulee sinne myös mahdollisimman piakkoin.

Kilpailun jälkeen iskee väsymys meikäläiseen, enkä jaksa enää mitään - kömmin hotellille, tai niin.. Yritän päästä hotellille Hotelli Next Salpaus BW hotelliin - navigointilaitteisto väittää että minun pitäisi sitä etsiä satamasta, enkä ymmärrä miksi. Vihdoin nälkäisenä ja hermostuneena soittelen hotellille, jossa respan tässä vaiheessa mukavaksi osoittautunut neiti neuvoo minut onnellisesti oikealle polulle ja löydän hotellin. Hotelliin en tosin pääse kirjautumaan - nimelläni ei ole varattua huonetta vapaana.. samainen minua puhelimessa opastanut neiti tutkii kiivaasti tietokoneeltaan varauksia.. sitten vihdoin selviää - ettei huonetta enää ole koska olen jo kuulemma kirjautunut ja sisällä?! WTF.. no niin tätä selvitellessämme selviää että joku oli jo kirjaunut puolestani ja avainmeni löytyykin yllättäen tiskiltä - olen jo hieman hermostunut, johtuu ehkä päivän kaloriannoksen osoittautuessa todella negatiiviseksi. No hieman mättöruokaa alas ja lepoa ja puheluita eri puolille suomea ja sitten varhaisessa vaiheessa sammuminen.. jotenkin hotellin siideri tarjonta herätti sääliä - pelkkää upsideriä.. no eipä sillä onneksi en jaksanut edes lähteä mihinkään vaan tutustuin syvästi ihaniin hotellin sänkyihin. Selälläni sängyssä kertailen päivää ja kisaa - Minusta kisa oli positiivinen yllätys show puoli oli kunnossa, ja yleisöä oli. Se että showpainia oli mukana tsemppaamassa oli hyvä lisä, vaikka moni varmaan miettiikin että mitä koko perheen yleisötapahtumassa voi sanoa ja mitä ei - mutta mielestäni räväkkää tekstiä - joitakin ärsyttää ja toisia ei. Mielestäni julkisuus on julkisuutta ja show on showta, näin ainakin saadaan paljon katsojia lajille joka on täynnä voimaa, malmia ja joskus jopa läheltäpiti tilanteita. Enemmän showta ja enemmän tulevaisuudessa harrastajia, sekun on fakta. Kyllä pitää sanoa että Mentulan, Ihalaisen ja Matilaisen tiimi on tehnyt tästä liitto-sanktioimattomasta kisasta todella toimivan ja menevän tapahtuman - propsit heille.

Sitten alkoi hymyilyttämään - olin ennen kisaa heittänyt ilmaan että tänävuonna en katkaise kättäni ja Murtomäki saa tuloksen.. näin todellakin taisi käydä.. Minusta tuomarilinja oli tasapuolinen ja ääri tiukka ja hatunnosto päätuomarille Toni Haaparannalle esimerkillisestä päätuomaroinnista.

Sunnuntaina, eli siis tänään aamu seitsemältä ylös ja syömään - sitten uusi välikuolema ja pikku uni ja expoon. Tapasin Hirven ja Pappa Heikkisen. Bull Farmin Jussin kanssa kiertelimme katsellen expon tarjontaa ja jotenkin varsinainen messupuoli tuntui hieman valjulta.. Muutamaan kuopiolaiseen ylättäen törmäsimme - tosin aika monella gym99 edustajalla oli varmaan lepo-aamu ja veto poissa :D No mutta jotenkin ihmeellinen kuva jäi rautakouramiehestä joka selkeästi vähätteli muita lajeja, sanoen osastollaan että "Se on helpompaa vetää neljäsataa ristiotteella maasta kuin puristaa ja nostaa kaksisatanen salkku..." Väittämä oli naurettava, oikeastaan siksi ettei liikkeet ole mitenkään vertailukelpoisia (10cm matka 200kg == neljänsadan maastaveto?) - enkä usko että vaikka kuinka vahvakätinen mies olisikin - hän edes itse pystyisi pitämään neljänsadan kilon tankoa käsissään yläasennossa vaikka kovia puheita mies olikin täynnä.. mietin että mitä hän voittaa vähättelemällä voimannostoa lajina ja vertailemalla omiin itse keksimiinsä lajeihin. Lajikirjo alkoi oikeasti jo naurattaa kun kuunteli mitä ihmeellisempiä yhdistelmä lajeja oli keksitty ja jokainen tai joka toinen oli suomenmestari mitä erillaisessa kahden sormen ja lisäpainon leuanvedossa. OK jos lajeja pitää keksiä se pari kymmentä ja palkita myös samanverran uusia suomenmestareita ja samalla mailmanmestareita niin ok. Eihän näitä lajeja harrasteta tälläisenään muualla, eikä joku super-kaksari-tupla-voimaporras-taittaen voi olla kuin tosi kova jätkä :D (niinpitkään kunnes sarjaan ja lajiin tulee toinen kilpailija).

Ehkä jossain pitäisi jarrutella erillaisten mestareitten ja lajien leipomisessa - tai kohta meillä on suomalaiset-voimailu-keksinnöt niminen oma kiertävä sirkus - tai jos ei sentään jarrutella niin lopetetaan paskanjauhanta edes lehdistötilaisuudessa missä mennään takki auki ja sanotaan että meillä esim sotilas-urheilussa on puhtaammat tekniikat kuin voimannostossa, ja silti lasketaan vedoissa nekin vedot missä on selkeä reisikannatus.. niin sehän on sitä puhtaampaa tekniikkaa se.. joskus olisi ehkä parempi vaan sanoa että on ylpeä muistakin Suomalaisista voimailulajeista ja keskittyä omiin hyviin puoliin eikä suoraan lehdistötilaisuudessa ala haukkumaan muita lajeja ja ylpeänä kehuskelemaan omillaan - se ei nimittäin ole pitkä tie kuljettavana.

Sunnuntaina oli Juvalla kolmiottelua - ihan perinteienn full power meet  käytiin Anon salilla ja kovilla tuloksilla esim. Miikka Heikkinen jyräsi kunnollaan aika ylivoimaisesti - mies yllätti koko porukan housut nilkoissa aivan mielettömällä kehityksellä kyykyssä.. niin ja muissakin tämän lajin olennaisissa liikkeeissä Penkissä ja Vedossa. Kaikkiin lisää reilusti ja kehitys näkyi kun yhteistulokseksi puntaroitiin reilusti ja helposti tehty 1020. Penkissä olisi ollu varoja miehen omienkin sanojen mukaan vielä ja kyykyssäkin kuulemma jäi reserviin vielä. Nyt taitaa Savonlinnan suunnasta olla nousemassa varsinainen kolmiottelun mustahevonen..  kyykky kehitys on sitä luokkaa, että jos loukkaantumatta samaa tahtia nousee niin, kohta on ihmeteltävää raskaan sarjankin pojilla tuloksiensa kanssa mies kun on piikin nostaja jolla on hirvittävä nousuvauhti.

Eerikäinen koki kovia molempien polvien ottaessa pahasti osumaa kyykyssä ja näin vedon jäätyä 55 jäi yt yllättävän - dramaattisen pieneksi. Kuulemma oli ala-asennossa rusahtanut voimakkaasti ja ylhäällä kun polvet piti lukita haukkasi pahasti nosto eteen  - toivotaan Ramille pikaista paranemista.. toivottavasti menee levolla ja kylmällä ja tulehduskipulääkkeillä ohi - ettei tarvii puukolla alkaa raapustaa - se kun on vähän semmonen kierre helposti.

Mielenkiintoisen vedon teki myös Vilenin Jaani joka eilisen päiväisistä Lahden kisoistaan ärsyyntyneenä kävi tänään ottamassa sen 300 kiloa, mikä jäi edellisenä päivänä poimimatta. Harva pystyy oikeasti kisaamaan perättäisinä päivinä edes tälläisessä singlelajissa kuin penkki - mutta Jaani osoitti että mies pystyy kun vaan tekee..

Ano itse ei osallistunut äskettäisen noin 5viikkoa sitten tapahtuneen salionnettomuuden takia, vaan on toipilaana ja kuntoutuu. Ano on hyvä kilpailujärjestäjä ja häneltä kisan koosta riippumatta hommat onnistuvat, tämäkin Juvan kisa oli kuulemma onnistunut varsin sujuvasti. Meidän tiimistä Hippi kävi hoitamassa tuloslaskentaa, tampereelta asti juvalla läppäri hommiin - hatunnoston arvoinen suoritus, ei voi muuta sanoa.

Gym99 treenaajista nämä herrat olivat ja edustivat jälleen.. (Anssin tietotoimisto ilmoitti välittömästi)
Kiviniemen Timo voitti SM kultaa Classic Bodybuildingissa tänään ja Riekkisen Ossi oli SM 6. alle 80kg sarjassa!

ps. tässä eilisen fiilistä kuvattuna yhdellä väsäämälläni kuvalla.. (kiitos Kari eilisestä vielä kerran)
4 kommenttia

Kyllä se itsensä ja oman lajin kehuminen on jo ikivanha juttu. Moni joka ei oikeasti pärjää yhdessä (laajasti harrastetussa) lajissa voi olla hyvä toisessa (harvempien harrastamassa). Lajikirjo on toisaalta hyvä juttu, toisaalta jos harrastajia/kilpailijoita on vähän ei ao. lajin titteleillä ole paljoa arvoa (oikeesti). Siksi sitä varmaan on kehuttava itse kun muuten ei arvostusta tule. Puhumattakaan siitä että lääkitys on varmaan kohdallaan (pistää puhumaan suuria). Meilläpäin oli ennenvanhaan mies joka nosti hevosen ilmaan etujaloista (kuulemma). En nähnyt mutta maasta veti 220 kiloa...
Kommentoija: punttijami | 06.10.2008 17.06
Juu ei oman lajin kehuminen pahasti - pitäisi vaan jättää haukkumatta ne muut, varsinkaan kun kyseessä on voimailutapahtuma, jonka yksi eniten katsottu laji oli juuri hänen haukkumansa.. ;D
Kommentoija: Juha | 06.10.2008 19.35
Sen verra pitää korjata että tämä mustahevonen on palannut juurilleen eli olen nykyjään täys juvalainen. 10 vuotta Savonlinnan katuja tuli kulutettua.
Kommentoija: Miikka | 08.10.2008 21.01
Celebs Are Over the Moon for Over-the-Knee Designer Boots This Week
chanel porte monnaie,nouveau sac celine,portefeuille lancel,sac a main femme tendance,sac cuir pas cher,sac cuir marron,sacoche prada,bracelet cuir hermes,ceinture hermes,porte monnaie chanel,mocassin louis vuitton,sac a main pas cher,sac celine,sac chanel,sac a main
Coach Factory Outlet
Coach Outlet
christian louboutin shoes
Ankle boots have never seemed less relevant than they do this week. High-heeled over-the-knee and even thigh-high boots were both extremely popular picks for Kardashians prowling around LA and UK celebs hitting the red carpet at the British Fashion Awards in London. And while boots seem like an obvious choice for winter, the majority of boot-clad celebs were based in Southern California, of course, and one might not have been even wearing pants. That's Christmas in LA for you.
valentin outlet
prada outlet
christian louboutin shoes
ray ban outlet
michael kors outlet
chi hair straightener
Here's 16-time (!!!) Victoria's Secret runway model Adriana Lima, giving her double a squeeze at the unveiling of her new Madame Tussaud's wax figure in NYC. She's wearing beautiful, black Gianvito Rossi Over-the-Knee Suede Boots paired with a sporty, floral silk jumpsuit.
kate spade outlet,kate spade bags,kate spade outlet online,kate spade outlet store,kate spade handbags,cheap kate spade,kate spade purses
Alessandra Ambrosio recently swung by the set of Extra! in LA to rev up the crowd in a black and gold patent leather pair of Giuseppe Zanotti sandals, paired with a skirt and bralette combo from Fausto Puglisi's Resort 2016 runway collection. What else would one wear in December?
Michael Kors Outlet
Oakley Sunglasses
Coach Outlet
tiffany and co
Cheap Ray Ban Sunglasses
tiffany and co jewelry outlet online
Louis Vuitton,Louis Vuitton Outlet Stores,Louis Vuitton Outlet,100% Authentic Louis Vuitton Outlet,Louis Vuitton Clearance Sale,Cheap Louis Vuitton Handbags Sale,Official Louis Vuitton Website,Cheap Authentic Louis Vuitton Handbags,Louis Vuitton Outlet Las Vegas,Louis Vuitton Factory Outlet Store
Here's British recording artist and TV personality Cheryl Fernandez, walking the red carpet at the British Fashion Awards in an intricately embroidered pair of black thigh-high Sergio Rossi boots. Her gown is a custom design from Topshop, of all places.
Valentino Rockstud Shoes
Louis Vuitton Outlet
Oakley Sunglasses
Cheap Ray Ban Sunglasses
Ray Ban Outlet
Oakley Sunglasses
michael kors outlet
Emmy Rossum recently hosted Godiva's "Hot Chocolate for a Cause" launch in NYC while wearing a festive pair of red suede Louboutins. From now until December 15th, Godiva will donate a dollar of every hot chocolate beverage sold in their shops to Toys for Tots. Next time you feel another mid-mall holiday shopping breakdown coming on, just take a breather and indulge in a hot chocolate at Godiva. It's for a good cause.
chi official website
tiffany and co
coach outlet online
ray ban sunglasses
cheap beats by dre
true religion outlet
I feel I'm in danger of twisting my ankle just by looking at Khloé Kardashian's stiletto-heeled Aquazzura Giselle Suede Boots. Khloé recently wore these boots while visiting her lawyer's office in LA. We can only assume this exchange was filmed for KUWTK posterity.

coach factory outlet
louboutin shoes
Coach Outlet
Louis Vuitton Outlet Stores
Toms Shoes Outlet Online
Meanwhile, Khloé's sister Kourtney Kardashian was spotted doing a little shopping at Saint Laurent in Beverly Hills and wearing a much more supportive pair of black suede Stuart Weitzman Highland Boots. She's also carrying one of our favorite bags, the Givenchy Pandora Mini Bag, which you can find in both red and black for $1,790 at Saks.

Coach Outlet Online,Coach Factory Outlet,Coach Outlet Store Online,Coach Outlet,Coach Factory Outlet Online,Coach Handbags,Coach factory Stores,Coach Outlet Store Online Purses
cheap ray ban sunglasses
marc by marc jacobs
Chi Flat Iron Official
Michael Kors Outlet,Shop Michael Kors,Michael Kors Outfits,Official Michael Kors Outlet Stores Online Sale,Michael Kors,Michael Kors Outlet handnags California (USA)
And here's sister Kylie Jenner leaving the West Hollywood launch of her highly coveted lip kits, which took place at Dash, of course. (Where else would it be?) She's wearing a cream-colored pair of cut-out Christian Louboutin Salonu Pumps.

Cheap Oakley Sunglasses,Oakley Sunglasses,Oakley outlet,Cheap Oakleys,Oakley Eyeglasses,Oakley Glasses,Oakley Sunglasses Cheap,Oakley Sunglasses Wholesale,Oakley.com
coach outlet online
Cheap Ray Ban Sunglasses
Coach Outlet Online
sunglasseshut.com
Cheap Oakley Sunglasses
Ray-Ban Sunglasses
Tiffany Outlet
Coach Outlet
Tiffany Outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses
hermes bag
oakley sunglasses
Finally, here's Miley Cyrus, just Mileying it up as she arrives for her performance at Carnegie Hall. YRU is a rather obscure label that specializes in otherworldly shoes and apparel.

cheap ray ban sunglasses
Oakley Sunglasses Outlet
Ray Ban Sunglasses Outlet
Louboutin Shoes
Coach Factory Outlet
Ray-Ban Sunglasses
Oakley Sunglasses,Cheap Oakley Sunglasses,Oakley outlet,Oakley Outlet Store Online,Oakleys,Cheap Oakleys,Oakley Sunglasses Outlet,Oakley Sunglasses Wholesale,Cheap Oakley Sunglasses Outlet Online,Oakley Sunglasses Men,Men's Sunglasses
True Religion Jeans
True Religion
toms outlet
tiffany and co 2015
oakley sunglasses
chi flat iron official website
Toms Shoes Outlet Online
For even more news on sales, markdowns and coupon codes, make sure you visit our continuously updated Deals Page.

Coach Outlet Store Online
cheap ray ban sunglasses
Gucci Shoes
It's the best time of year for bag deals; it's rare that you see sought-after bags like Givenchy Antigonas and Saint Laurent Sacs De Jour on sale, let alone in several sizes and colors, but that's exactly what we've got going on this week. Add to that some Valentino Rockstuds and a Gucci or two, and now's the perfect time to be looking to pick up a new addition to your collection. We scoured our favorite sale sections to pull out exactly those bags, and they're available for your shopping pleasure below. If you act quickly, that is.
Louis Vuitton Outlet Online
Ray Ban Sunglasses
Coach Outlet Store Online
Why It’s the Bag of the Week: The Row might be more under-the-radar than when the brand first released its highly coveted backpack, but standout bags haven’t stopped. This bag is entirely different than anything we’re seeing, and the beaded strap is entirely awesome.
Valentino Shoes
Oakley Outlet
cheap ray ban sunglasses
Michael Kors Outlet Online
Ralph Lauren Outlet Online
Coach Outlet
True Religion Outlet
coach factory outlet
ray-ban sunglasses
chi flat iron 2015 sale
All prices listed below are for the Classic Flap in its three most common materials: lambskin, caviar or patent leather. Prices for each country are listed in local currency. Happy shopping.
christian louboutin shoes,christian louboutin outlet,cheap christian louboutin shoes,christian louboutin shoes on sale,discount christian louboutin shoes,fake christian louboutin shoes,christian louboutin shoes for men,christian louboutin shoes outlet,christian louboutin shoes sale
Burberry Handbags
prada outlet store
The Ultimate Global Price Guide: The Chanel Classic Flap Bag
Oakley Sunglasses
Polo Ralph Lauren
Coach Factory Outlet
Christian Louboutin Outlet Online
red bottom shoes
Louis Vuitton
red bottom shoes
Abercrombie And Fitch
chi hair straightener website
oakley sunglasses
Oakley Sunglasses
Yes, but remember that when you buy in euros you get the VAT(taxes) back in the airport so it actually makes it much cheaper to buy in Europe with the current exchange rate. You can basically buy your ticket to whatever country you want AND buy the bag for the same as the USD price.
Cheap Oakley Sunglasses
True Religion Outlet
Ray Ban Outlet
Ray-Ban Sunglasses
coach handbags
Oakley Sunglasses
Cheap Ray-Ban Sunglasses
oakley sunglasses outlet
burberry outlet
Louis Vuitton Outlet
Valentino Shoes
Louis Vuitton Outlet Stores
Someone I know flew to Paris to get a small black flap, nowhere in France had one. They told her that she can get one in Venice! She flew from Paris to Rome to Venice to be told it was a mistake, they don't have one either. It was the Milan store that had one, she flew to Milan but it was beige they had not black!
ray-ban sunglasses for women,cheap ray-ban sunglasses sale under 14.99$,polarized ray-ban sunglasses,ray-ban sunglasses rb 3025 58 aviator,discount ray-ban sunglasses,ray-ban wayfarer sunglasses,fake ray-ban sunglasses,ray ban,ray ban outlet,Ray Ban Sunglasses Outlet Store Online
Jennifer Lawrence Has Been Mighty Fond of Her Valentino Bags Lately
Valentino Shoes
ray-ban sunglasses
Coach Factory Outlet
true religion jeans outlet
true religion outlet store online
Coach Outlet
Chi Flat Iron Black Friday
Oakley Outlet
As celebrity fashion endorsements go, Jennifer Lawrence's partnership with Dior is one of Hollywood's most high-profile; the French brand got in on the ground floor, so to speak, and it has dressed Jennifer for nearly every high-profile occasion in her meteoric rise to the A List. She's also the face of the Be Dior handbag line, but with Raf Simons out as creative director and 2016 the last year of her current, $15 million Dior contract, we noticed the Hunger Games star has been carrying Valentino almost exclusively for the past two months.
True Religion Jeans
christian louboutin outlet
Louis Vuitton Purses Outlet
Co Co Chanel
You can check out the ways Jennifer styled her two new Valentino bags. The tote is available through Neiman Marcus for $3,675, and you can get an all-black VaVaVoom via Saks for $2,245.
Cheap Ray Bans
valentino rockstud shoes
true religion Jeans
sac chanel,chanel porte monnaie
Toms Shoes
cheap hair straighteners
tiffany jewelry
Beats Headphones Black Friday
Michael Kors
coach factory outlet online
Latest Obsession: The Kara Tie Shoulder Bag
michael kors outlet online,michael kors outlet bags,michael kors jet set outlet,michael kors outlet online inc,michael kors outlet store,handbags michael kors outlet,michael kors outlet clearance,Michael Kors Stores Online,Cheap Michael Kors Handbags
It doesn't happen that often, but sometimes I come across a bag while working on something and just can't get it out of my head. That's the case with the Kara Tie Shoulder Bag; I discovered it while looking for a handful of affordable black everyday bags, and it struck me as a particularly great option. You guys thought it was too; Shopbop sold out of the design the day after we included it in the post.
true religion jeans
tiffany and co
Louis Vuitton Handbags Outlet
chanel handbags
christian louboutin shoes
chanel porte monnaie
Exclusive: Rebecca Minkoff x PurseBlog – Your Design, Your Way
beats by dre black friday
coach factory outlet
Ray-Ban Sunglasses
tiffany outlet
True Religion Outlet
valentino rockstud shoes
true religion jeans
hermes birkin outlet
Michael Kors Outlet
michael kors outlet
ray ban outlet
ray ban sunglasses
For me, the design has a similarly clean visual appeal to Mansur Gavriel's much-sought-after bucket bags, but with a little more slouch and without the interminable wait lists. It's the kind of bag I could see myself carrying every day.
coach purses outlet
Abercrombie And Fitch Outlet
Michael Kors Outlet Online
ray-ban sunglasses
true religion jeans
Abercrombie Outlet
Michael Kors Outlet
When I first saw this bag here I thought it was Mansur Gavriel, not saying its a copy, this bag is definitely original. It looks nice on (see images on net-a-porter). Wish the strap was adjustable though.
abercrombie and fitch
coach outlet
sac longchamp
Coach Factory Outlet
Ralph Lauren outlet
Oakley Sunglasses
valentino outlet
sac chanel blanc
giuseppe zanotti
There are plenty of worthy gifts most of us would be overjoyed to see under the tree this year, but as you might have guessed, the gift we're hoping you all receive is a beautiful new handbag. (At least as far as material gifts go.) When it comes to handbag gifts, as in all things handbag-related, we have some opinions and suggestions as you begin your journey into the gift-giving season.
Ray Ban Sunglasses
cheap beats by dre
porte monnaie chanel
michael kors
model de sac chanel
Coach Factory Outlet
valentino shoes
The 2015 Ultimate Handbag Gift Guide
Michael Kors Outlet
North Face Jackets
Coach Outlet
coach factory outlet
beats headphones black friday
Louis Vuitton Outlet Stores
Maybe you're a regular PurseBlog reader who would like to give your loved ones a nudge in the right direction on what you'd like this year, or maybe you're the relative of a bag-lover who's found him- or herself here looking for some help in selecting the perfect gift; either way, we've assembled over two dozen suggestions. Those include bags in many different styles, sizes and colors in prices ranging from attainable to extravagant; we think they're all crowd-pleasers.
christian louboutin shoes
true religion outlet
Coach Outlet
toms outlet
valentino outlet
Chi Flat Iron
Coach Outlet Online Coach Factory Outlet
Coach Factory Outlet
sac chanel blanc pascher
michael kors outlet stores
coach factory outlet
Ray-Ban Sunglasses
coachfactory.com
coach outlet
Christie’s to Feature Exquisite Rarities and Great Everyday Options at First New York Live Handbag Auction
Louis Vuitton
chanel handbags
valentino shoes
ray ban pas cher
coach factory outlet
hermes belts outlet
cheap nike air max
oakley sunglasses
valentino rockstud shoes
Christie's expanded its Handbags & Accessories division to North America for the first time in 2014, and now the storied auction house is taking its presence in New York one step further. On December 11, Christie's will hold its inaugural New York live Handbags & Accessories auction at 20 Rockefeller Plaza; as you might have guessed, the handbags on offer will be as exceptional as the occasion.

michael kors handbags outlet,michael kors outlet clearance,michael kors outlet locations,michael kors outlet online store 49.00 outlet,michael kors outlet stores,michael kors handbags,michael kors purses outlet,michael kors outlet,michael kors outlet online,cheap michael kors handbags
The full auction includes 223 bags, and within that selection are numerous limited edition, one-of-a-kind, special order and exceptional pieces from iconic brands like Hermès, Chanel, Louis Vuitton and Judith Leiber. Even in a burgeoning resale market for designer bags, they're the kinds of pieces you rarely see on the market, thanks to Christie's expert sourcing.
Coach Factory Outlet,Coach Outlet,Coach Factory Outlet Stores ,Coach Purses, Coach Off black friday,Coach Outlet Store Online sells Coach handbags,Coach Bags,Coach Sunglasses,Compare Prices for Coach
If you're more in the mood to add an everyday staple to your collection, the auction also includes a beautiful assortment of leather day bags with estimated sale prices as low as $1,000. If you're in New York, you can see the bags on display December 4 through 10 at Christie's Rockefeller Center Galleries, ahead of the live auction on December 11.
Valentino Rockstud
chanel porte monnaie
Coach Outlet Store Online
tiffany outlet
burberry outlet
oakley sunglasses
Coach Outlet
cheap ray ban sunglasses
coach outlet
kate spade outlet
christian louboutin
kate spade handbag sale,kate spade handbag outlet,discount kate spade handbag,kate spade handbag ebay,kate spade outlet,purple kate spade handbag,kate spade handbag with bowblue kate spade handbag,kate spade handbag sale,kate spade outlet online
Below, take a look at some of the rare Hermès pieces the live auction will include. To browse the full selection and download an eCatalogue, head over to the Christie's website.
toms shoes
valentino shoes
beats by dre headphones
coach factory outlet
michael kors outlet online sale
red bottom shoes
Oakley Sunglasses
The Christie's New York Handbags and Accessories Live Auction will take place at 12:00pm on December 11, 2015 at 20 Rockefeller Plaza in New York City. From December 4 to December 10, the handbags available in the auction will be on display at the same address from 10:00am to 5:00pm daily, except for December 10, when the public display will end at 12:00pm.
tiffany and co jewelry for sale
ray ban sunglasses
beats by dre headphones
Beats By Dre
Toms Shoes Outlet Online
sac chanel cuir blanc
Coach Outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
coach factory outlet
coach outlet
Louis Vuitton
red bottom
The holiday season has snuck up on us once again, and with the season comes a rush of parties, dinners, cocktails and miscellaneous soirees that require a bit of fancy dressing. Just because you're dressed up doesn't mean you have to be uncomfortable, though; this year, you have our permission to ditch your stilettos for a pair of party-appropriate flats.
Cheap Ray Ban Sunglasses
Valentino Shoes
Michael Kors Outlet Online
louboutin shoes
Chi Flat Iron Official
Ray Ban Outlet
Just like festive party heels, these flats shimmer, sparkle and come covered in all manner of embellishment. Trust us, you don't need a staggering heel to make a statement; just let these fifteen party flats do all the talking.
model de sac chanel pas cher
Cheap Oakley Sunglasses
portefeuille chanel femme
oakley vault
marc jacobs outlet online
coach outlet
beats by dre
kate spade outlet online
coach outlet online
Michael Kors Outlet
By now, you know what to expect from Fendi: beautiful bags in familiar shapes, reinvented in colors, embellishments and finishes that require a closer look, plus added accessories that will inspire a thousand copycats. That's exactly what's on deck for Fendi Pre-Fall 2016; the brand released the upcoming collection's lookbook over the weekend, and we pulled out all the bags.
the north face outlet
toms shoes
Valentino Rockstud Shoes
coach factory outlet
tiffany outlet online
tiffany and co
Toms Shoes Outlet Online
celine handbags
coach factory outlet
oakley sunglasses
coach outlet
20 Perfect Holiday 2015 Gifts, All Under $500
Michael Kors Handbags,M. Michael Kors Outlet,Shop Michael Kors,Cheap Michael Kors Handbags,Michael Kors Purses,Michael Kors Handbags Clearance,KORS Michael Kors,Michael Kors Outlet Online
There are no new shape launches for Pre-Fall; instead, Fendi riffs on its recent classics with new versions of the Peekaboo, 2Jours and By The Way. There are also new accessory straps and bag charms in abundance, so make sure you take a close look at the photos below.
oakley sunglasses,cheap oakley sunglasses,discount oakley sunglasses,oakley prescription sunglasses,fake oakley sunglasses,oakley sunglasses outlet,oakley outlet,oakley store,oakley sunglasses wholesale,Cheap Oakley Sunglasses Outlet Online,oakley outlet vacaville
Sac Louis Vuitton
Chanel Outlet
prada handbags
gucci outlet
Oakley Sunglasses
As much fun as it is to fantasize giving everyone in our lives extravagant gifts (including lots of handbags) for the holidays, that kind of budget is a reality for relatively few people. For most of us, the trick to gift-giving is finding things that are significant and personality-appropriate without being ungodly expensive, and if you poke around a bit, luxury retailers are teeming with gorgeous gifts under $500. So, naturally, that's exactly what we did.
oakley vault
abercrombie and fitch
michael kors outlet online
michael kors outlet
Coach Outlet
michael kors outlet
michael kors
christian louboutin shoes outlet online
marc by marc jacobs
michael kors outlet
Cheap Oakleys
cheap oakley sunglasses
Ray-Ban Sunglasses
sac chanel,sac a main
coach outlet store online
ray ban sunglasses
portefeuille femme chanel
giuseppe zanotti shoes
Below, we've assembled a lineup of sure-thing gifts, starting at just $35. We think they'll put you on the right track to marking off at least a couple names on your gift list.
marc by marc jacobs
valentino outlet
Christian Louboutin Shoes
Ray Ban Outlet
Ray Ban Sunglasses
true religion outlet
Hollister Outlet
kate spade outlet
marc jacobs outlet
tiffany
Marc Jacobs Outlet,Marc By Marc Jacobs handbags,Marc Jacobs Outlet Store,Marc Jacobs,Marc Jacobs Outlet Online,Marc by marc jacobs outlet i Los Angeles, CA, USA Marc by Marc Jacobs Outlet, Marc by Marc Jacobs Los Angeles
If you’re looking to give a very hard-to-find gift this holiday season or finally add a sought-after bag to your own collection, you’ve got one more big chance before Christmas. Today at 11 a.m. Eastern, Mansur Gavriel will update its website with its full product line, and you can snag one if you act quickly. (I know people who have managed to do it! It can be done!)
sac hermes
Louis Vuitton Outlet
michael kors outlet
For those of you who have never participated in the Mansur Gavriel Hunger Games, here’s how it’s worked in the past: at 11 a.m., the brand’s website will come back online with a full-line restock. Shoppers are limited to one bag per person in order to fend off resellers who are trying to buy in bulk and flip the bags on eBay, so it’s best to have something in mind before you shop. This restock will be of the Fall 2015 collection, as far as I know, so there shouldn’t be too many wild cards.
christian louboutin
sac chanel,sac a main
chi flat irons
Louis Vuitton Outlet
celine handbags
Gucci Sneakers,Gucci outlet online store, Gucci Shoes outlet,Gucci Purses,Gucci Outlet
red bottom shoes christian louboutin,louis vuitton red bottom shoes,red bottom shoe protectors,men's louis vuitton red bottom shoes,cheap red bottom shoes,red bottom shoes for women,discount red bottom shoes,red bottom shoes men,christian louboutin heels online store,red bottom shoes
It’s also a good idea to be sure of what you want, because orders places through Mansur Gavriel’s website are final. If that makes you a little nervous, you might want to consult our guide to where else to buy Mansur Gavriel online right now; most of the retailers in it have more forgiving return policies.
Cheap Oakley Sunglasses
If you're not familiar with Pantone, the company is the steward of a color-matching system used primarily in the printing industry, which helps standardize shades across media and create consistent printed results, cataloging thousands of shades along the way. Every year, Pantone predicts which shade will be the trendiest over the next 12 months, and 2016's the first time the company has chosen two.
louis vuitton,handbags louis vuitton outlet,louis vuitton outlet online,louis vuitton handbags on sale outlet,Shop Designer Handbags,authentic louis vuitton outlet,louis vuitton outlet handbags,louis vuitton handbags,louis vuitton bags,louis vuitton purses,louis vuitton sale,louis vuitton shoes,louis vuitton sunglasses,Louis Vuitton New Orleans Saks Store in U.S louis vuitton
I hope you're done with burgundy, because according to Pantone, we're all going to be moving away from Marsala, 2015's big color trend, and on to something a little bit softer: Rose Quartz and Serenity. The soft shades of pink and blue are Pantone's 2016 Colors of the Year.
Kommentoija: louis vuitton outlet | 02.01.2016 8.24
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®