Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Mikä meitä ihmisiä riivaa
23.09.2008
http://spreekillers.org/ siinä sitä on saitilla kaksi suomalaista miestä, saitilla jonka listalle pääseminen ei todellakaan ole kunnian asia - tosin suurimmat murhaajat kuten jenkkien presidentti listalta vielä puuttuu - tämä kun on vain mielijohteesta tappaville tarkoitettu saitti. Mutta taas, Jokelan uusintoa - aivan turhia kuolonuhreja - vailla. No mutta miten vastaa meillä poliisi, no arvaan jo etukäteen pyytämällä määrärahoja tuleviin koitoksiin. Mutta missä olivat ne meidän snaipperit ja erikoisosastojen tarkka-ampujat tänään, missä oli se oikeutettu aseen käyttäminen silloin kun sitä tarvittiin - vai selitelläänkö taas.. nokun nokun.. tottakai selitellään - ihmisen tunnetuimpia suojautumiskeinoja on kieltäminen ja syyn vierittäminen kaikille muille mahdollisille tahoille tai sitten ympäristötekijöille...

Tässäkö on meidän pelottava Matti Juhani Saari ?
http://link.brightcove.com/services/link/bcpid1488655367/bctid1812184170 
http://www.youtube.com/watch?v=uhuIyjvrFdI
http://www.youtube.com/watch?v=fPwViWISCVE
http://www.youtube.com/watch?v=7A28SLjjlhw
http://www.youtube.com/watch?v=Ufqh8bpO6N8

Ehkä meidän pitäisi palkata KRP:hen suomalaisten lähettämiin videoihin erikoistuneita psykologeja..?

Ja mitä vi***a meidän iso herra Vanhanen heittää parhaan Vanhanen: "Käsiaseet pois yksityishenkilöiltä" Jos Matti olisi käyttänyt haarukkaa murhavälineenä olisit varmasti ehdottanut nyt haarukoitten kieltämistä suomessa. Pitäisikö oikeasti alkaa myöntää että syy on jossain muualla kuin aseissa jos joku saa ihmisen tekemään tuollaista - ihan yhtähyvin voisit kieltää autot suomesta kun meillä on alkoholismi ongelmana ja ihmiset jotka auton rattiin konttaavat humalassa.. Huono veto Vanhanen - taas saadaan hävetä.. Odotettavissa on kaikkien jeesustelevien ja toisiaan kilvan nuoleskelevien poliitikkojen toisinto - pitää vaan odottaa että pikkuiset Stub ja Karpela alkavat kilvan toitottamaan tätä Vanhasen fraasia.. Karpelan edesottamuksia lex-karpelan aikoihinhan sai hävetä silmät ja korvat päästään... että eiköhän tässä parin päivän sisään taas nähdä.. Mutta joo selityksiä tulee ja uutiset kiljuvat seuraavaksi miten pahoja aseet on - tuskin kukaan miettii että mitenhän on olisiko sisäasiainministerin vastuu nyt kannettava, ja luovuttava yksissä miehin koko tehtävästään, vai miten se meni Anne? - jota ei pystynyt oikeasti suorittamaan loppuun kunnialla. No miten on neiti Kokoomus - menikö päin sitä itseänsä, vai vielä enemmän syvälle sinne mihin aurinko ei todellakaan paista.. Kokoomus voisi vetää itsensä nyt vähäksi aikaa vaikka sairaslomalle ja pestä vähän aikaa pyykkiä jota on todellakin noussut pestäväksi ihan liian kanssa viimeaikoina poliisien puhtaan maineenkin takia.

Minusta on mielenkiintoista tietää millon poliisi keksii kaikki tarvittavat tekosyyt millä poistaa Matti Saaren materiaalin verkosta.. ja miten oikeasti poliisi luulee karsivansa kaikki päät tuota internetin lohikäärmeeltä?  Ja miten kaveri joka julkisesti uhkailee ihmisiä YouTubessa voi oikeasti saada pitää aseenkantolupansa ja aseensa - niin eihän se ole kuin lähes laitonta, kun ei voida tarkkaan kohdentaa kenen tulevasta kuolemasta on videolla kyse... niin.. eihän se täytä vielä tunnusmerkkejä, terve mies ja ase kouraan..
0 kommenttia

Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®