Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Pojanklopista isäksi
04.09.2008
Nyt se sitten metamorfoosi on tapahtumassa kun tälläinen pojan kloppi muuttuu pikkuhiljaa isäksi. Vähän sen jälkeen kun viimeksi kirjoitin blogia - muutaman hetken tämän jälkeen tuli lähtö sairaalaan avovaimon kanssa kun lapsivedet iloisesti poksahtivat tulemaan.. tästä seurauksena seuraavana päivänä meille syntyi pieni jäntevä ja vahvoja mielipiteitä välittömästi esittänyt poika 4000g ja 51cm...

Tunnustan aiheuttaneeni yhteysongelmia tiedonsiirron ja ravintoaineiten jakelun ja muun elintärkeän johtanut HA analoginen linkki katkaistiin toimestani noin kello 11.30 ja autonominen hallintaan siirryttin tässä poikaa vahvasti muistuttavassa elämänmuodossa.


3 kommenttia

Onnea niiin paljon! \0/ Mahtuu maailmaan hyviäkin uutisia vielä siis. =))
Kommentoija: Marvin | 04.09.2008 21.04
onnea kovasti. Kyllä 4 -kiloinen on jo aika iso... Geenit vissiin kohdallaan.
Kommentoija: punttijami | 05.09.2008 13.55
Elämän Suurin ihme..aina yhtä uusi ja sykähdyttävä. Yksi matka päättynyt, toinen alussa haasteita täynnä..Pieni ote, pienet askeleet. Tuleva, tiedostamaton vastuu joskus omasta elämästä. Perhe..Isäksi ja äidiksi.. joskus itse samassa asemassa..elämä jatkuu.. Terveyttä ja voimia pienille harteille samoin Äidille ja Isälle voimia kantaa tulevat haasteet alkaneella tiellä..
Kommentoija: Ukki | 07.09.2008 7.49
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®