Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Pakkotoistaminenko?
18.08.2008

Lainattu omasta kirjoituksestani Pakkiksella.. (lukekaa ajatuksella - siinä ei arvostella pakkotoisto.com:ia vaan niitä "muutamaan" perus negatiivistä whinettäjää joita siellä piisaa)

"Juu ja aina pakkotoistolla kuuluu kuvaan vähätellä tai etsiä jotain negatiivista asioista - se on lähinnä täällä tapana, se on sääntö ennemminkuin poikkeus. Kurjuuden markkinointi on päivän sana... Mitään ei kannattaisi yrittää, missään ei kannattaisi kilpailla, videolla kaikki kyykyt on korkeita ja penkit paskoja - jos on penkkipaita - puhutaan hydrauliikasta - jos nostaa raakana, on vaan jotenkin surkee verrattuan andy bolttonin kyykkyihin - siis raakapenkkiin verrattuna. Tämä on välillä yhtä absoluuttinen "korkeampi instanssi" kuin suomi24. Jotenkin välillä tuntuu että kaikki whineejät, jotka inhoo kaikkee ja löytää vain negatiivisia asioita - treenaavat itse koviten - tai no siis.. ennekaikkee tietää kaikki kovimmat nostajat ja kovimmat huhutut saliraudat. On niin tuttu virsi alkaa itkemään et niin mut jos kuun asento olis ollu toinen ja siis jos Anthony Clarkin olis ollu nostamassa niin olis varmaan nostanu ainakin henkilöauton verran enemmän...

Joskus miettii oikeesti et kerkeekö tuollaiset perusnegatiiviset ihmiset koskaan keretä itse salille - saatikka monet kisat ne on järjestäneet.... Järjestäkää ite rohkeesti vaan parempia ja kovempi tasoisia kinkereitä :D Minä lupaan etten ainakaan tuu dissaamaan!!

Hyvä vaan et jotain suomessakin tehdään muuta kuin hävetään itseämme ja itketään itseämme uneen, mastuboimisen päätteeksi. Sellaisesta muistoksi ei jää kuin tahroja lakanoihin.."

Mut joo Pakkotoistossa Mike on kyllä onnistunut luomaan järkyttävän tehokkaan median ja keräämään paljon erillaista porukkaa foorumiinsa, ja saanut siitä monipuolisen kanavan viestintään erillaisiin liikkujiin. Siitä vilpitön hatun nosto miehelle!

0 kommenttia

Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®