Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Nyrkkeilyä ja sirkushuveja
27.07.2008
Noniin aika väsyttävä viikonloppu on takana ja takki on ollut tyhjänä perjantaista lähtien kun kaikenlainen rakentaminen perjantai illan kuningas matsiin on ohi ja lopputulemaksi tuli keskeytys matsiin - ei tuomarin niinkun lehdistö väärin kirjoitti vaan silmänsä vaurioittaneen nyrkkeilijän toimesta. Tuomari oli kyllä kaikkea muuta kuin keskeyttämässä - hänestä kun oli oikein että stopin jälkeen vielä sai lyödäkkin, no olihan ystävä kehässä - joten se oli häneltä sallittua.  No Markkanen sai sen mitä oli halunnut  - lyödä valmiiksi jo vahingoittuneeseen silmään peukalolla - ainakin se näytti siltä kameran takaa katsottuna. No mutta spekuloinnit sikseen, jotenkin turhautti katsella kreikkalais-roomalaista painimista nyrkkeilykehässä, se kun ei sinne tunnetusti kuulu.

Mutta bändi oli hyvä ja Welmu jäi varmasti monelle mieleen cover bändinä jolla on vielä annettavaa. Ainut mikä jäi kaivelemaan allekirjoittanutta oli se että Katja ei hellinnyt heittää minun nimikko biisiä  ja toinen mikä jäi kaivelemaan oli muutaman paikallisen yrityksen tekemä tahallinen ohari järjestelyissä.. luvataan asioita ja jätetään lupaukset lunastamatta tai sitten sovitaan aikatauluista ja ei pystytä niissä pysymään, arvotaan aikansa ja sitten perutaan kokohomma, ilmoitetaan ettei toimitettavaa materiaalia olekkaan  - se on perus savolaista se - kuopiossa se näkyy olevan enemmän yritysten käytäntö kuin poikkeus.  

Mutta taas positiivisia yllätyksiä oli mielestäni se esim miten Gurut joensuusta joustivat tullen apuun ja miten asiantuntevia apuja sieltä saatiin.  Ja kiitos niille parille juniorille jotka jeesi kasaamisessa todella paljon - olitte loistavia! Trussikehikon ilmoihin saattaminen kävi hyvästä harjoituspäivästä - kyllä  se 9 metrinen trussi alkaa pikkuhiljaa painamaan kun sitä pään-yläpuolella kannattelee aikansa :D

Kuvamateriaalia tulee todennäköisesti piakkoin saitille, tässä joitakin Body Actionilla kuvattuja puntari kuvia alkuun... Kuvissa kuvan kaunis Emilia, Markkanen ja Jami - sekä herra Kokkonen.

 

http://www.arikokkonen.com/2006/index.php?action=7&id=48
0 kommenttia

Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®