Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Eu == Tulevaisuuden Kiina
14.07.2008

EU harkitsee blogeille ennakkosensuuria

Noin hyvä EU. Meillähän menee hyvin tehdään uusi kiina ja seuraavaksi aletaankin miettimään että mikä ihmeen sananvapaus. EU   Q u o   V a d i s  ? ! !

No Marianne Mikko voi ystävällisesti pukeutua uniformuunsa, tehdä tervehdyksen haluamalleen aatteen lipulle ja jatkaa samaa rataa - Kun Marianne on saanut sananvapautemme, seuraa taas sitten jonkun aikaa muutakin propaganda materiaalia - Marianen tuntuu pitävän tiestä jonka aikoinaan herra Joseph Goebbels viitoitti. Ja jonka kiinassakin taitaa moni aattellinen johtaja omaksuneen.

http://www.europarl.europa.eu/mepphoto/28421.jpg täältä voi ihailla suuren propaganda johtajan kasvokuvaa.
EnnakkosensuuriJohtajan sähköposti on marianne.mikko@europarl.europa.eu kannattaa ehkä kysyä häneltä itseltään kenen pyynnöstä hän tätä työtä tekee ja mitkä ovat hänen motiivinsa. Jos tälläisiä edustajia Viron kansa on meille EU:hun halunnut - mitä pahaa me olemme teille tehneet että tämän ansaitsimme.

Marianne miksi haluat listata meidät blogaajat, miksi keräät tietoa meistä - miksi haluaisit kerätä tietoa meistä. Ai jos vaikka herkeäisimme kriittisiksi, meidät voitaisiin vaijentaa - jos emme tekisi niinkuin meidän halutaan tekevän meidät voitaisiin hävittää internetistä. Turha vaiva se aika meni kehittyneemmässä maailmassa toivottavasti toisen maailmansodan aikoihin, tosin vielä on yksittäisiä maita jotka haluavat pitää ihmisten ajatukset ihmisten omana tietonaa ja jopa kriminalisoivat toisinajattelun..

Marianne tiiminsä mukaan "katsoo, että weblogit muodostavat kasvavan itseilmaisuun soveltuvan ilmaisukeinon, jota sekä mediatyöntekijöiden että yksityishenkilöiden voivat käyttää, ja että weblogien sisällön laatijoiden ja niiden julkaisijoiden asemaa, mukaan lukien heidän oikeusasemaansa, ei ole määritelty tai selvitetty weblogien lukijoille, mikä aiheuttaa epätietoisuutta sisällön puolueettomuuden, luotettavuuden sekä lähdesuojan ja eettisten sääntöjen noudattamisen suhteen ja vastuun suhteen mahdollisissa oikeusjutuissa,"

Mariannen oma toiminta ei hänen mielestään tietenkään ole epäeettistä kun hän haluaa kerätä ja rekisteröidä, ja vieläpä kastimerkitä sisällöittäin ihmiset ja ajatukset. Tulee mieleen jotenkin historiasta tuttuja piirteitä ennen julkista väärin puhuvien blogaajien vientiä hiekkakuopalle..

Lisätietoa esityksestä http://www.europarl.europa.eu/meetdocs/2004_2009/documents/pr/712/712320/712320fi.pdf

0 kommenttia

Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®