Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Suomi ja kevyt verotus
06.06.2008
Kylläpä oli ihana huomata, miten verottaja muistaa tälläistä tyypillistä veronmaksajaa.. Viimevuonna verottaja väitti että olin jättänyt veroja maksamatta - jotain työntekijöihin liittyviä maksuja - vaikken sillon ollutkaan yrittäjä ja vaikkei minulla koskaan ole ollut muuta tuloa kuin palkkatulo, saatikka alaisia.. Np olimpas tietämättäni jättänyt työntekijöitteni kohtaan verottajan mielestä velvollisuudet hoitamatta. No nyt verottaja oli päättänyt etten ole asunut yli kahta vuotta asunnossa - jossa olen viettänyt elämästäni sen yhdeksän vuotta.. no ehkä meillä on vaan verottajan kanssa erillainen näkemys kronologiasta tuosta mailmankaikkeuden ajankulusta.. No nälkähän verottajalla oli ja tiukkaan sävyyn halusi että todistaisin sen että olen asunut omassa kämpässäni nuo vuodet.. Miksi verottajalla ei ole mitään näyttövelvoitetta siitä että minulla on ollut joskus joku työntekijä tai olisin ollut asumatta kämpässä - olenko ollut verottajan mielestä koditon 8 vuotta. Ja miksi muut tahot ovat osanneet minulta laskuttaa sähkön, veden, yhtiövastikkeen ja miten ulkomailta asti on linux journali osannut tippua postiluukusta säännöllisen epäsäännöllisesti - silloin kun itella on muistanut sen oikeaan osoitteeseen tiputtaa... ja verottajaltakin on tähän asti postia tullut sujuvasti.. no mutta se on korkeampaa veromatematiikkaa - pitäähän valtiolle saada rahaa lisää kun vaalirahoitussotkuista syntyy lisää kustannuksia ja köyhät edustajat joutuvat kirjoittamaan enemmän matkalaskuja selvitäkseen ilman kolmansien osapuolten voitelua..
3 kommenttia

Ompas kyllä. Verottaja ottaa osoitetiedot suoraan VRK:n järjestelmästä.Muuttoilmoitukset?
Kommentoija: jamik | 12.06.2008 9.48
Aivan älytöntä =) On taas verottaja niin kuutamolla.. No eipä herätä kovin luottamusta, kun ei sekään, että pankin lainoja myöntävä täti laski iäksi 1981 syntyneelle henkilölle 24v!!
Kommentoija: Zara | 03.07.2008 12.59
thank you so much for wonderful medioatitns is keep me strong and give me joy and divine conetion all day long .hope,love,strong vibrations,each time love how u conduct the medioatitns,your ideas,lovely music may be bless by our holy mother all the time..JAY SHRI MATAJI!!!BOLO SHRI ADI SHAKTI SHRI SHRI GANESHA SHRI DURGA SRI JAGADAMBA SHRI NIRMALA DEVI KEEEE BOLO SHRI MATAJI!!!!
Kommentoija: ustin | 13.10.2015 5.11
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®