Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Vodkaa ja Härkää
12.04.2008
 Vodka maistuu todella hyvältä ja nyt on alkanut jo pikkuhiljaa pelottaa että menee suorastaan juomisen puolelle tällä illalla - minulla oli alkuviikon yksi litra paikallista toista vodkaa maiston alla ja se oli jo pari päivää sitten vaporisoitunut pakkasesta avaruuteen lämmittäen vain mieltä mennessään hetkisen. Mari on saanut jostain flunssan - eli minä olin siis tartuttanut, minussa jo olleen viruksen häneen ja minä tässä yritän lääkitä itseäni - etten saa virusta takaisin (pakkohan jotenkin jatkuva desinfiointi on perusteltua..). Niin nyt joku viisas pähkäilee ettei viruksia voi välttää desinfioimalla ruotoaan viinalla tai että ei vanha virus enää takaisin tartu jos immuniteetti pelaa - entä sitten pakkohan tälläisen peruspakanan on edes johonkin uskoa.. Sitä paitsi ulkona tuulee ja on kylmä ainakin alle 20 astetta varjossa - ja tähän aikaan ei muuta kuin pelkkää varjoa olekkaan. kellohan on kymmenen illalla ja kuu paistaa kelmeästi takapihalla suoraan vakiopaikalta ylös katsottaessa - eipä eilen vielä näkynyt, niin ne päivät kuun kierrossakin pikkuhiljaa tulevat täyteen ja senkin on liikuttava omaa rataansa. Ilalla päätime pikku nokosten jälkeen käydä syömässä meidän oman hotellimme ravintolassa, siellä meille todetiin ettei ruokaa saanut enää - no olisihan se pitänyt arvata tunti ennen aikojaan oli kokki poistunut paikalta tuumaten ettei tässä ravintolassa syödä enää tänään. Yläkerrassa missä vastaanoton tomera ja hyvin englantia puhuva työntekijä ihmetteli kun kysyimme missä täällä voisi syödä ja kuultuaan ettei oma ravintola ollut enää auki totesi vaan että "laiskoja ihmisiä.." Se tiivisti hyvin mielestäni myös heistä saamamme kuvan. Kävimme iltapalalla  siis lauantaina Juniano steak housessa faro2:sella - superina itseään täynnä olevan nuoren neidin palveluhalut vahvisti suuresti espanjalaisista saamani kuvan todella kielteisenä - ihminen joka oli takuulla väärällä alalla oli pistetty palvelemaan ihmisiä vasten tahtojaan. Sika maistui onneksi sialta ja öö.. Chiken Wings oli mikrossa lämmitettyjä nugetteja - sinäänsä taso ei yllättänyt vaikka hinnat oli lähes tuplat eiliseen Toro Negroon nähden - jossa sentään sisäfile oli suorastaan taivaallista ja sitä riitti. Luulen että huomenna pitää käväistä vielä viimeisen kerran Toro Negrossa syömässä - jäisipä siitä edes positiivinen jälkimaku suuhun verrattuna siihen espanjaan jota suuri osa törmäämästämme "pakko-hymyilemistä-ja-vitun-huonoa-palvelua" tyylistä esim faro2 tasoa täällä on saanut sietää. Täällä ei kannata jäädä viereiseen ravintolaan syömään vaan maksaa sen 2,4-2,8 euroa että saa kunnon vastinetta rahalleen kunnollisesta ravintolasta - eikä kuukautistensa kanssa kärsivästä super-ylimielisestä nartusta kärsimiseen mene aika hukkaan. Olisin halunnut käydä viimeistään tänään katsomasta paikallista deejay tasoa, pikaisesti baarissa pistäytyessäni totesin jo että helmiä sioille - kun deejay miksasi tyhjälle tanssilattialle faro2:sessa. Aina kuitenkaan ei kaikki mene niinkuin haluaisi, joten päädyin takapihalle maistelemaan lisempi vodkaa ja kirjoittelemaan tätä  not-so-on-line-blogiani.
1 kommentti

Hey Tyrone,Another great video. Pig-tails are certainly the way to go, but maybe you could mtonien the box fill problem. I know in Canada, the CEC (closely aligned with NEC), counts each pair of wire nuts (we call them marettes), as another conductor in the box. Your plastic boxes sure look deep enough, but some do-it-yourself types might not see the difference while shopping at the home center and opt for the cheaper one, just because.Don't want to knock your great contribution, just trying to see it from the DIY's eye.Keep up the great work.Regards,Sean
Kommentoija: Mesude | 13.10.2015 5.19
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®