Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Voihan HIFK sentään..
12.01.2008
noniin luin tässä aikani kuluksi keltaisen lehden artikkeleja kun silmiini sattui, nummelasta kotoisin olevan Marin vihjeestä seuraava artikkeli.

"HIFK:n D95-juniorit panivat hulinaksi joulun alla ottelussaan Nummelan Palloseuraa vastaan...
...Kolmas erä oli jatkuvaa HIFK:n jäähyilyä. Joukkueesta lensi toimihenkilöt mukaan lukien yhteensä kuusi jäsentä suihkuun, ja HIFK keräsi ottelussa peräti 186 jäähyminuuttia..." (suora lainaus siis IS:n artikkelista)

Ei hyvää päivää jos kaksitoista kolmetoista vuotiaat lapset hyppivät tuomarin silmille - olisikohan kotona kasvattamassa kenties isit jotka elävät lapsensa kautta sitä nuoruuttaan joka liimanhaistelussa ja tärpätin nuuhkinnassa jäi muuten vähän hämärän peittoon, eikä sitten kaljanjuonnilta ollu varaa ostaa sitä lätkämailaa tai jääkiekko vermeitä. Tai sitten epäonnistujia joille ei irronnut peliaikaa, edes kortteliporukoissa. Ja vapaan kasvatuksen ohessa unohdettiin opettaa vanhempien kunnioitus ja jossakin välissä muutenkin kurinpito päätyi unohdettuna roskalavalle. Olisi tuomarit antanut jäähyjä iseille katsomoon - lähestymiskieltoja jääkiekkokentille (vaikka vain pariksi kuukaudeksi), ehkä se auttaisi asiaa kun perheen märkäkorvat ei muuten ymmärrä että jos hävitään niin hävitään, ja jos ei osata pelata hävitään ja jos ei osata pelata pitäisi kenties harjoitella enemmän, soittaa suuta kenties vähemmän.
2 kommenttia

Niinpä tuntuu olevan, ettei vanhemmat enää osaa antaa kunnon luunappia/tukkapöllyä. =) Sillähän meistä kaikista on kasvanut näin hyviä. Toisaalta tämä saattaa johtua myös ruotsalaisen kasvatustyylin suosion lisääntymisestä "mammas lilla köttbulle" -tyylisinä kieltoina. Ei siis diggailla heitä.

Toivottavasti kätesi paranee pian! Ja tuo kumma 90 asteen väärä kulma hieman ihmetyttää, mutta tässä työn ohella on oppinut, että eipä ne lääkäritkään kaikkea tiedä ja jos tietävät, niin yleensä vain osittain.

Fiikus
Kommentoija: Rva Vuorre jr. | 13.02.2008 2.50
Kyllä on sanottava että tuomarit olivat aivan suoraan sanottuna paskoja ja kotiin päin vieviä.. Vähän ylireagoit että laitat vanhempien syyksi sen että valitamme tuomarille siitä kuinka huonosti viheltää esim yksi meidän jengiläinen sai 10 min käytösrangaistuksen siitä kun sano vaihtoaitiossa toiselle omalle pelaajalle tuomarin kuullen että ''onpa taas helvetin hyvä peli meiltä'' joten siitä jo tulee aihetta huutaa tuomarille..
Kommentoija: matsissa pelannut | 17.01.2013 22.56
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®