Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Varkaus CMS Kunnonsali
05.05.2007
Olipas se kahden liikuntasetelin tutustuminen saliin - no kerranhan se kirpaisee 9 euron sisäänpääsy. Kävin varmistamassa kahdet treenaajat ja vähän pumppailin hauista ja ihmettelin moisen salin äärimmäisen kallista sisäänpääsyä. Syyhän on selvä, salille ei kaivata matkailevia ja reissaavia treenaavia ihmisiä, vaan pyritään vaan saamaan klubin jäsenien määrä nousuun.  Onhan se selvä että Warkauden kokoisessa paikassa ei kannata panostaa ensikävijöihin ja markkinoida salia, myös vieraileville tähdille.

Salilla ei todellakaan ollut mitään voimailuun tarvittavia perus tarvikkeita. Kykkypaikalla ei ollut powerräckkiä eikä mitään muutamaan vermettä missä voi turvallisesti treenata. 

Penkit oli mitä oli - eli en ainakaan tänne uskoltaisi penkkailemaan tulla. Kuminauha treeneihin paikka riitti ja varmistelin kaverin teho-jumpan ohessa ja tyttöystäväni penkkitreenit. Salilla oli hieno aula - ja mielenkiintoisesti vapaat painot ja treenaus puoli erotettuna neiti puolesta, eli sunnuntai käviöistä - joille oli tietenkin varattu enemmän tilaa. PowerRäck olisi asia millä tuokin sali tekisi ihmeen ison kasvojen kohotuksen treenaavien silmissä.

Tuli ikävä Juvalle - mielummin sitä ajaa vaikka 100km ja treenaa edullisemmin ja turvallisemmin laitteilla jotka ovat sitä varten suunniteltuja ja kovempaan malmiin rakennettuja. Juvalla Anon sali on kyllä oikeasti hieno paikka aina käväistä treenaamassa - siellä on kaikki mitä kasvava nuori tai vanhempikin mies tarvitsee.. =¨)

Mutta warkaudessa on oikeesti parhaimpia treenimuistoja - muista Pasin kanssa "sikaduty" treenit uimahallilla ja uskomattoman hyviä ja hauskoja hetkiä toipumisesta kirjastolla treenien ohessa :) HELMI aikaa.. Helmi aikaa..  Uimahallin salilla vedin ekat kovat treenit joskus viistoista kuustoista kesäisenä.. =)
1 kommentti

Just don't make the dolls race-free. Because if there weren't black dolls and white dolls, how are social scieitnsts gonna do an experiment where black kids favor white dolls over black ones and claim THAT is the reason for black failure in school. Btw, most white kids seem to prefer rap to polka. I suppose that means white kids are all gonna fail in school. Btw, video games are now more pro-racial-conscious than before. When sports videogames had crude graphics, you couldn't tell the race of the players. But now, athletes in video games look remarkably like their real selves. So, white kids playing John Madden Football come to identify with black athletes. Since blacks are favored by such games, maybe we should race-neutralize the games. You see, Mexican kids are failing in school because there are no Mexican role models in John Madden football.
Kommentoija: Krishana | 25.12.2015 5.42
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®