Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
AA-Gym Kempele
01.06.2007
Aivan loistava sali, treenailin emännän kanssa Oulun lähiösaleilla ja linnanmaalla ja muutamalla muulla paikalla on käyty voimistelemassa mutta tämä sali on positiivisen vaikutuksen jättänyt ja todellakin jos asenne millä paikka on vedetty ja millaiset herrat on salilla vaikuttaneet ja vaikuttavat ja treenaajat jotka siellä treenaavat on positiivinen yllätys. Siellä salin omistajat on mankun pöllytessä jeesaamassa ja keventämässä ja täysillä mukana treeneissä. Oli mukava treenailla ja touhuilla Hannun tehdessä pinnapenkkejä itsekkin salilla - harvalla salilla uskoltaa omistavaa tahoa leppoisasti läimiä niskaan ennen sarjaa että saa herran hereille :) 

On aika selkeä kuvio, että jos Ouluun tulen treenailemaan niin Kempeleen AA-Gym tulee olemaan se paikka, jossa treenini tulen suorittamaan - suosittelen salia lämpimästi. Voimanostajille ja vähänkin bodypuoleen enemmän uppoutuneelle - motivoituneita treenaajia ja hyvä meininki. Sali mielessä hyvä valinta Oolusa reissaajalle.

Onneksi Oulussa sentään yrittivät ampua salilta jäänyttä hyvää mieltä alas Raksilan prismassa kun minä olin huono asiakas, kun ostin käsisaippuan - josta puuttui viivakoodi, vanhan kassatädin mielestä se oli minun vikani ja tietenkin selvähän se on - ensikerralla otan jostain mukaan code128 yhteensopivan tulostimen ja tulostelen viivakoodit tuotteisiin - etten olisi normaalia huonompi asiakas.. ;)
3 kommenttia

Tulostettaanpa sitten samantien hinnatkin niihin koodeihin lompakolle sopivampaan muotoon... ;)
Kommentoija: Märskä | 03.06.2007 21.50
"At issue, then, is not nature or nuurtre but how nuurtre becomes nature: the environment in which children play and grow can encourage a range of aptitudes or foreclose them. So blithely indulging let alone exploiting stereotypically gendered play patterns may have a more negative long-term impact on kids' potential than parents imagine. And promoting, without forcing, cross-sex friendships as well as a breadth of play styles may be more beneficial. "So: Girls and boys are naturally different, but if we get them young enough, we can beat that out of them and warp their development.I suspect not; try to de-gender their toys and what actually happens is that small girls hold tea parties with the killer dinosaur robots, while small boys conduct bombing raids on the dolls' house.
Kommentoija: Jordan | 25.12.2015 5.58
#30 Matt 'clothes or dishwasher'I buohgt my wife one of those jumbo high efficiency washer and dryers sets and indeed it was pricey, surely beyond what our finances would have allowed in our younger years.For the first couple of months there was a small noticeable drop in the electric and water bills. Then my wife discovered that some of the stuff that rarely got washed because it wouldn't fit in our 'young and poor' washing machine would fit in the new one. King size duvets, throw rugs, curtains, couch pillows etc etc etc.I think some of these people who make the energy efficiency standard don't understand 'rebound effect'. I also doubt they understand that young families frequently have to finance appliance purchases at exorbitant rates. http://vtggdthm.com [url=http://revpkb.com]revpkb[/url] [link=http://onzirvxgzh.com]onzirvxgzh[/link]
Kommentoija: rAncisca | 28.12.2015 18.05
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®