Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Märkä rätti paidan sisällä..
07.05.2007
Joo ei tänään ollut minusta miestä nostamana paidalla, ennemmin painot vei miestä kuin märkää rättiä pyykkinarulta taifuunin iskettyä ja tornaadon tultua.. no emme anna tämän masentaa, vasuri pelasi hieman paskasti ja kesken treenin jouduin käden mustaksi menon takia riisumaan paidankin ja pukemaan sen uudelleen..

Joo ei mutta päätin silti palkita itseni ruskistelemalla viitisen sataa gemmia kunnollista jauhelihaa tapasko- ja musta-valkopippuri ja edam juusto höysteellä varusteltuna ja kiehauttaa vähän spagettia kyytipojaksi, maistui ihan vitun hyvältä katkeran ja hieman happamaksi tehneen treenin päälle. Äh paska kuntonen äijä, suunta ei voi taas olla kuin ylöspäin - täältä tullaan perkele.. =/
1 kommentti

I and also my buddies were atlaucly analyzing the excellent procedures on your website and then unexpectedly got a terrible feeling I never thanked the blog owner for those tips. All of the young men became as a consequence joyful to learn them and have extremely been using them. Thank you for getting very kind and also for picking out such extraordinary subjects most people are really eager to learn about. My personal honest regret for not expressing gratitude to earlier.
Kommentoija: Maria | 13.10.2015 5.51
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®