Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Veli Venäläinen..
30.04.2007
Istuin torstaina Rocksissa kuuntelemassa paria suomalaista punk bändiä, ei sillä että punk olisi koskaan ollut lähellä sydäntäni. Mutta live on aina live ja kaikkea pitää käydä katsomassa ja kuuntelemassa, ennenkuin voi tuomita, näinhän se menee. Illan pääesiintyjä oli sitten kuulemma jäänytkin sängynpohjalle ja mietin että millaistahan pitkä kantoista business-lokiikkaa on jättää asiakkaille kertomatta se ja myydä liput kaikessa rauhassa hyvillä mielin ja juuri ennen starttia kertoa että näin kappas pääsikin käymään. No ei se mitään, ainahan sitä voi yrittää ei se henkilökohtaiseen konkurssiin ketään varmasti vie, viestii vaan että yritys on jo hieman epätoivoinen oman taloudensa kanssa ratkaisuissaan. Istuimme alas ja viereisellä tuolilla istuva tyttö katsoo minuun pitkään ja aloittaa venäjäksi tervehtimällä ja esittäytymällä. Pudistan vain päätäni, ei minua ole sivistetty venäjän kielellä. Nainen kuiskuttelee jotain kavereilleen. Kumartuu taasen kohti ja kysyy suomeksi et puhunko venäjää, vastaan etten osaa valitettavasti. Nainen kääntyy jälleen kavereittensa puoleen "Ei se oo venäläinen...". Alkaa hymyilyttää, tarkoittaako se että on venäläinen kun on vanha neuvostoliitto paita päällä punk bändejä kuuntelemassa. Eihän takuulla suurin osa niistäkään ole jotka pitävät Brasilian pelipaitoja päällä, jalkapalloilijoita saati sitten Brasseja.

NO sallittakoon tämä pieni erhe, näytänhän vaalealta ja olemuksestani voi joskus aistia jonkun asteista melankoniaa, pidän paljon kylmästä vodkasta ja saatan joskus viiden vuoden välein yllättää itseni pelaamasta shakkia humalaspäissäni. Niin ja punaisessa paidassa seisoo CCCP ja on sirppi ja vasara - sehän antaa helposti aatesuunnasta ja kansallisuudesta hieman ehkä provosoivastikkin väärän kuvan :) 

Eipähän siinä aina olen arvostanut itä urheilijoita, heidän yhteistä yhteen hiileen puhaltamisen taitoa ja tulosta mitä valmennus ja osaamispuolella ovat aina tehneet. 

Jos meiltä tulevat mäkihyppyvalmentajat niin on se vaan kovassa kurssissa ollut aina klassisen voimailun puolella tuo itä-blokin osaaminen.
1 kommentti

No voi että, toivottavasti silmiisi osui eilinen dokkari Eugene Hützista - tulee suurin piirtein samoilta suunnilta kuin veljet venäläiset ja musiikkigenrekin on vielä sama.. =) tiiä vaikka kuin oisit nyt myytyä miestä tuonne itäveren suuntaan.
Kommentoija: Marvin | 02.05.2007 18.26
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®