Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Hammaspeikon paluu
12.08.2011
Noniin jo on sitten sopivan pituinen siesta pidetty nettimurinasta. Tuli sitten järjestettyä Jaanin ja kumppaneitten kanssa pyhänolavin penkkipunnerruskisat ja jälkimainingeissa tuli ajeltua limusiinillä pitkin Savonlinnaa ja sittemmin tuli mieleen että kyllä on oikeasti kiva että Savonlinnassa on aktiivisia äijiä jotka jaksaa tulla kilpailemaan pikkukisoihinkin ja urheilumieltä niin että tuntuu. Viikko eteenpäin samaisia miehiä oli voimailemassa voimamieskisoissa kerimäellä ja muutama vieraileva tähtikin oli eksynyt tähän itäiseen kolkkaan.. susirajalle Venäjän välittömään naapuriin..

Päätin sitten innostua itsekkin treenaamisesta ja kaivoin uncs:in treenisortsit salikassista ja inspiroituminen oli valmis. Dietti päälle ja pari kovempaa treeniä alle... niin oli soppa valmis ja asenne kohdallaan, kun vaan vielä saisi ajan riittämään treenaamiseen. Kesän aikana oltiin menty business kuvioissa pidemmälle.. Olin ottanut hanskaani uncs.fi:n ja ruvennut maahantuomaan ja hoitamaan Uncle Sam:in jälleenmyyjiä ja kuvioita Suomessa etiäpäin. Niin jos ei kerro teille mitään niiin käykää katsomassa www.uncs.fi mitä sieltä löytyy.. raapaistiin sitten TV5:selle kampanja pyörimään elokuvien sponsorointina. Olipahan kokemus :) TV mediana on kova juttu, sen voin kertoa.

Raw nostaminen, päätin sitten innostua siitäkin, katsotaan jos sitä päätyisi vielä johonkin RAW kisaan lähi kuukausinaan kokeilemaan siipiään tai tarkemmin rintalihaksiaan -- no niin katotaan meneekö tälläkertaa jotain rikki =)

1 kommentti

zyntixParisian Glow is an anti aging product which functions well to remove the common signs of aging. When you include this formula into your regular skin care routine, you can remove issues such as age spots, fine lines, under – eye circles, wrinkles and much more.========> http://www.newfitnessbooster.com/Zynitx/

Kommentoija: zyntix | 04.03.2017 14.15
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®