Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Briefsejä
14.03.2007
Noniin nyt tehdään sitten taas asioita, joista ei ole paluuta. Kolmiottelua varten lähten käymään Metal:in Juvan ompelimolla katsomassa briefsejä, tarkoittaa myös sen että raaka-jumppailu alkaa olla taaksejäänyttä elämää kyykyn puolella.. mitähän seuraavaksi - varmaan pitää alkaa käyttämään polvisiteitä vielä sen vyön lisäksi (tosi raw nostajathan ei käytä edes vyötä alle kolmen sadan nostoissa..) 

Tässähän tulee taas kaikkien super-raw-miesten vihat niskaan.. kun ne varusteethan ne nostaa eikä äijät.. Mutta pointtihan tässä tietty on vaan se, ettei mulla ole ollut vara arvostella välinekyykkyjä, kun en itse harrasta moisia.. tai siis en harrastanut moisia. Jospa tässä parin vuoden sisään oppisi sitten kyykkäämäänkin.. ehkä :) 

Olen tässä vuosien varrella huomannut foorumeilla muutaman asian, kuten väline-vastaisten nostajien kovasanaisen matchoilun. Yleensä juuri sellaiset nostajat joilla ei ole osaamista esim. paita penkistä (johtuu ehkä vääristä välinevalinnoista tai sitten ihan vaan harjoittelun puutteesta)  tai ei ollenkaan kokemusta paita penkkaamisesta, sieltä ne kärkevimmät mielipiteet tulevat. Se on tottakai ihan sama kuin arvostella sellaisen auton ajo-ominaisuuksia, josta on nähnyt kerran kuvan automainoksessa - mutta saahan sitä aina muodostaa mielipiteensä miten haluaa :)
0 kommenttia

Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®