Blogin etusivu
Aikaisemmat merkinnät
 
Helvetillinen kaksipäiväinen
11.01.2007
Totesin toissapäivänä aamulla töissä että minua oksettaa, koskee päähän ja huimaa. Olin tosi poikki en kyennyt syömään mitään tai kaikki mitä söin löytyi kyllä samantien sieltä mihin sen pitäisi pitemmän kaavan suolimatkailun seurauksena vasta löytyä.. no perkele pitipä iskeä olisi ollut vielä kykkypäivä tiedossa no ei voinut mitään ja eikun makuille..tai sanotaan että kyykkääminen ei juuri olisi käynyt pienessä mielessäkään. 

Ei maistunut ruoka vatsaan koskin reilu 24h aivan suorastaan helvetisti kokoajan, sen helpotettua nukahtelin puolen tunnin välein pikkutorkuille ja elin koomaa jos jonkin vaihdellen, muistan kahdesta vuorokaudesta sen että vastailin työsähköposteihin aamuyöllä ja join lähes kaksi litraa jaffaa ja istuin useaan otteeseen wc:n puolella miettimässä kaikkia mailman syntejä joihin olen elämässäni syyllistynyt.. tässä oli ne kaikki krapulat mitkä oli minulta jostain kumman syystä jäänee kokematta - oi miksi miksi lopetin vuoden vaihteeseen maistelun, jos olisin sitä jatkanut, ei nyt olisi ongelmia desinfiointi aineen tappaessa moiset pikkupöpöläiset, joiden takia nyt olin omassa olohuoneessani kenttäsairaalassa, ilmapatjalla katsellen hetken bondin nopeita ja taktisia edesottamuksia pienesta ruudusta edessäni - ei helvetti. 

Minä ja helvetti kohtaamme Pierce Brosnanin ja palaamme sittenkin vuoteen 1989 ja neuvostoliittoon..
1 kommentti

Oh, don't be so hard on yourself. There is noinhtg wrong with this new top. The fit is amazing, we all need to have some casual pieces in our wardrobe. Besides, sometimes we need to do something that is a little more light hearted for fun. There is also noinhtg wrong with knowing what exactly works for your figure. Actually, it's an asset and you have it.
Kommentoija: aha | 13.10.2015 5.46
Nimi(pakollinen)
(Syötä pakollinen koodi)

Powered by Qred Smart®