Lajikehitystä ja tukea
Etsin itselleni uusia yhteistyökumppaneita, jos sinulla olisi kiinnostusta tukea suomalaista voimailua - ota rohkeasti yhteyttä.

Itelläni parhaimmiksi saavutuksiksi luen seuraavat sijoitukset tässä parin vuoden varrelta.

Penkkipunnerruksen SM (FPO) kultaa sarjassa alle 125kg (Lempäälä 2005)
Penkkipunnerruksen MM (WPC) hopeaa sarjassa alle 125kg (Helsinki 2005)
Penkkipunnerruksen SM (FPO) hopeaa sarjassa alle 125kg (Juva 2006)
Penkkipunnerruksen SM (FPO) hopeaa sarjassa alle 140 kg (Juva 2007)

kallein itselle henkilökohtainen mitalli on Fitness Expon 2007 Bull's Bench Bassin raskaansarjaan divisjoonan (-125,140,SHW) hopeasijoitus, jonka viimeisessä nostossa auennut ranneside aiheutti värttinäluun katkeamisen ja venäjän WPC Worldsien väliin jäännin, sekä muutaman kuukauden treenitauon.
Lisäksi mietimme lajin suuntaa ammattilaisliitossa niin että saisimme tuotua lajia enemmän yleisön tietoisuuteen. Teemme tällähetkellä lajin eteen töitä kovasti tehdäksemme siitä enemmän ja enemmän yleisöystävällistä ja näyttävämpää. Niin että se myös palvelisi mainostajienkin tarkoitusperiä - tuoden myös lajille lisää positiivista draivia.

Pyrimme saamaan kisoista enemmän mielenkiintoisia ja huomiotaherättäviä - pois vanhasta kliinisestä nostamisesta - tyhjille saleille, pelkästään omaksi iloksi. Sillä lajin kiinnostavuudella on suuri merkitys sille miten sen jatkuvuus on turvattu, suuri merkitys sille miten sen kiinnostaa nuoria junioreita. Heille pitää antaa positiivisia esikuvia - show painijat ovat ymmärtäneet tämän merkityksen jenkeissä.. aika monen juniorin seinällä komeilee joku wrestling idolli - harvemman seinällä on snookeri kuninkaan tai voimanostajan kuvaa...

Ja jos joitakin tahoja voisin kiittää yleensäkkin on treenikamuni Jani Kosonen, oikeesti ei voi kun hattua nostaa tälle herralle. Mies jolla on asennetta isolla A:lla ja sitten Ano - Anolta olen saanut elämässäni eniten neuvoa tekniikkaan ja varusteisiin. Jarkko on ruotinut ohjelmia kasaan - ja piiskannut minua enemmän kuin laki sallii - Jarkon takia menin ensimmäisiin kisoihin, sai ylipuhuttua ja kas huomasin olevani paita päällä ja mustissa nostotrikoissa Metallin salilla helsingissä mankkua kourissa :)
Kiitos seuraavien yhteistyökumppaneiden pystyn keskittymään täysillä treeneihini ja kisoihin - totuus on se ettei ilman teidän tukeanne tämä olisi mitenkään mahdollista..

Savonlinnan Puhelin Oy
3F Fysiocenter savonlinna
Qred Solutions

lisäksi suurkiitos valmentaville ja ohjaaville tahoille
Ano Turtiainen www.gometal.com
Jarkko Holviala

Ja erikois kiitos saleille jotka ovat antaneet minun treenata

A&A Gym (kempele) - Kiitos Hannu
Metal Gym (juva)- Kiitos Ano
3F Fysiocenter (Savonlinna) - Kiitos Anne
Gym99 (Kuopio)Powered by Qred Smart®